spot_img
17.5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertNarcis Răducan: salariu de 8500 de euro, plus o mie de lei

    Narcis Răducan: salariu de 8500 de euro, plus o mie de lei

    raducanPreşedintele Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, criticat pentru salariul mare pe care îl încasează, lua bani şi pentru funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie. Suma este de o mie de lei.

    Narcis Răducan a fost aspru criticat în spaţiul public pentru faptul că echipa nu are bani, dar el are un salariu de 8500 de euro, plus alte prime. După ce presa a scris că vicepreşedintele CJ Ciprian Florescu şi viceprimarul Aurel Popescu, amândoi membrii în CA au încasat lunar câte o mie de lei şi ar fi incompatibili, iese la iveală şi informaţia că Răducan, dar şi Ioana, reprezentantul CEO în Consiliul de Administraţie al Pandurilor, încasau şi ei aceeaşi sumă de bani.

    Dorin Ioana a plecat de la Pandurii, dar înainte a încasat o primă de câteva sute de milioane de lei vechi. În timpul în care s- a ocupat însă de situaţia financiară a echipei, Ioana a avut grijă să facă mai multe angajări, care s- au dovedit inutile.

    Dorin Ioana a fost impus la clubul Pandurii , de Laurenţiu Ciurel, acesta având încredere că va administra bugetul echipei în mod corect. Lucrurile au mers în direcţia opusă, iar acum clubul se află în insolvenţă.

    Te-ar mai putea interesa

    3 COMENTARII

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: