spot_img
Altele
    AcasăNews AlertNistor între Pandurii şi despărţire

    Nistor între Pandurii şi despărţire

    Din păcate, unul dintre oamenii importanţi ai pandurilor, Dan Nistor vrea să plece de la Pandurii. Jucătorul şi-a depus memoriu şi pe lângă faptul că îşi cere drepturile salariale restante, mijlocaşul cere şi ruperea contractului cu Pandurii. Trebuie spus că Nistor mai are un an de contract cu Pandurii, iar gorjenii ar fi de acord cu despărţirea doar în anumite condiţii.

    sport-03

    Îl vrea Dinamo

    Întrebat de situaţia contractuală a lui Dan Nistor, şeful pandurilor spune că în acest moment nu s-a stabilit exact ce se va întâmpla cu jucătorul. „Nistor nu ştiu dacă ajunge la Dinamo. Mai are un an de contract cu noi, el şi-a exprimat dorinţa să plece, însă el este jucătorul nostru. Situaţia lui este incertă, este dificil să colaborezi cu un jucător peste voinţa lui”, spune Răducan.
    Oficialul pandurilor spune că nu are idee de ce s-a ajuns în situaţia ca mijlocaşul să ceară divorţul de Pandurii. „Nu ştiu dacă este decizia lui sau a agentului. El a depus memoriu să devină şi liber de contract. Este o notificare importantă care o vom analiza atent, zilele viitoare vom lua o decizie în privinţa lui. Este exclus să plece în orice condiţii”, a mai punctat Răducan. Ei bine, în aceste condiţii prezenţa lui Nistor în teren la meciul cu CSU Craiova este pusă sub semnul întrebării. „Ultimul cuvânt îl va avea antrenorul. Este o decizie legată de club, vom discuta şi vedem cum e mai bine pentru echipă. Contează interesul grupului şi nu jucătorul”, a mai punctat Răducan.

    „Dan Nistor e un jucător foarte bun, e interesant pentru noi, dar este sub contract cu Pandurii”, Ioan Andone, antrenor Dinamo

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: