spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertO altă Energia

    O altă Energia

    Noul an sportiv poate veni cu schimbări la nivel de conducere şi jucători

    Echipele de handbal şi baschet de la Energia sunt în reconstrucţie. Mai degrabă în construcţie la nivel de proiect pentru că faptic nu s-a făcut absolut nimic. Fără nici un transfer şi doar cu nişte angajamente verbale între conducere şi jucători nu se poate face performanţă. Deja Troupe a ales să plece în altă parte, Guţoaia e şi el pe picior de plecare de la Energia. Şi la handbal situaţia e identică, însă se datorează instabilităţii de la nivelul formării Complexului Energetic Oltenia. Este posibil ca în viitorul apropiat să apară modificări şi la nivelul echipei de conducere, Ion Surdu urmând să părăsească Energia. Deocamdată nimic nu e oficial…

    Se aşteaptă noutăţile

    Dacă nu ai bani nu ai ce căuta în sport. Cam asta e zicala care se pliază perfect pe situaţia de la Energia. În acest moment, clubul Energia este în aer. Nu are un buget sigur, ci doar asigurări verbale că va funcţiona în viitor. Şeful de la judeţ, Ion Călinoiu spune că va da bani în continuare, suma fixată în vara anului trecut, 10 miliarde de lei vechi urmând să intre în conturile Energiei pentru sezonul viitor. Dar asta e o sumă mică, clubului fiindu-i necesari circa 1,2 milioane de euro pentru a funcţiona. Şi cum nimic nu e bătut în cuie la CEO (Complexul Energetic Oltenia), totul se negociază. Astfel, de ceva zile a apărut informaţia că Ion Surdu va pleca de la Energia, în locul acestuia urmând să vină Liviu Ţârcă. „Nu ştiu nimic de vreo schimbare. Consiliul Director decide, iar până acum nu s-a stabilit nimic”, spune Ion Surdu. Acesta spune că nu ţine cu dinţii de scaun. „Dacă se va ajunge la concluzia că trebuie să plec, asta e. Mie oricum medicii mi-au recomandat mai multă odihnă”, a mai spus Surdu. Este posibil ca şi la nivelul celor două secţii să apară ceva schimbări. Gore Popescu şi Dan Cumpănaşu pot părăsi conducerile celor două secţii pe criteriu politic, însă deocamdată nu e nimic oficial.

    Încep să lucreze la loturi

    În privinţa alcătuirii loturilor, Ion Surdu spune că în cel mai scurt timp totul va fi gata. „Au existat unele discuţii de principiu cu jucătorii. Ştiu că atunci când se cor reuni cele două echipe vor demara negocierile şi se vor semna actele. O să lucrăm şi la construcţia loturilor, ştim că ne mai trebuie transferuri, iar în cel mai scurt timp vrem să ştim pe ce ne bazăm”, a mai spus Surdu. Astfel, gorjenii vor începe în această săptămână să caute jucători, să creioneze un lot cu care să atace anul viitor campionatele de baschet şi handbal. Că vor reuşi sau nu, asta rămâne de văzut. Cert este că Energia este în uşoară întârziere.

    Revine Troupe la Energia?!

    Plecarea lui Porter Troupe nu l-a surprins pe Surdu. „Bănuiam că pleacă şi e normal pentru că a ales echipa care îi dă bani mai mulţi. Sper să se integreze acolo, să joace bine. Ştiţi, chiar mă întreba cineva astăzi dacă îl mai primi pe Troupe în iarnă dacă vine înapoi. I-am răspuns că tare aş vrea să nu fim nevoiţi să apelăm la serviciile lui, atunci în iarnă să avem o echipă foarte bună iar Troupe să nu mai aibă loc. asta îmi doresc, acum nu ştiu cum vor sta lucrurile. Oricum, Troupe şi-a făcut treaba la Energia, şi cred că şi echipa noastră l-a ajutat pe jucător să crească. Dovadă am citit-o la dvs în ziar, dacă va fi să revină în România o va face doar la Energia. Asta spune multe”, a mai spus Surdu.
    Este a treia plecare a lui Troupe de la Energia, de celelalte două ori jucătorul nereuşind să se integreze în altă parte, aşa că a revenit la locul faptei…

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: