spot_img
22.4 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertObodo spune: „Sper să fi luat decizia cea mai bună”

    Obodo spune: „Sper să fi luat decizia cea mai bună”

    Pandurii a transferat un mijlocaş cu experienţă internaţională, un jucător care va ajuta foarte mult Pandurii. ei bine, Christian Obodo este pregătit să lupte pentru echipa care îi oferă şansa de a juca din nou în cupele europene. Acest jucător are profilul unui lider, este genul de jucător care se face plăcut, iar experienţa meciurilor din prima ligă italiană îl ajută mult.

    sport-02-22

    Ştie nivelul din Liga 1

    În iarnă, Obodo a venit la Chiajna. A acceptat să joace pentru Concordia unde a şi fost unul dintre cei mai constanţi jucători ai echipei. Acum, Obodo a acceptat o nouă provocare, Pandurii. „Ca și în viață, ca fotbalist răspunzi pentru deciziile luate, așa că eu vreau să joc acum la Pandurii. Sper să fi luat decizia cea mai bună”, spune Obodo. Fotbalistul cunoaşte deja nivelul din Liga 1. „Mi-am făcut deja o părere despre fotbalul românesc. În ultimele șase luni pe care le-am petrecut la Chiajna am văzut multe plusuri în Liga I, iar cu timpul, evoluând împotriva mai multor echipe, m-am convins de faptul că există destui jucători de valoare, la fel ca și la Pandurii”, a declarat Obodo.

    Gata de luptă

    Faptul că echipa gorjeană se confruntă cu probleme financiare nu îl afectează prea mult pe jucător. „Exceptând problemele financiare, lucrurile cred că vor merge din ce în ce mai bine. Știu că este foarte dificil să ajung acum cu actuala mea echipă în Europa League, dar de ce nu? Cu destulă muncă și pregătire la antrenamente, pe care antrenorul le-a făcut deja cu noi, orice e posibil. Iar în fotbal, atâta timp cât și crezi, orice se poate realiza în terenul de joc, ați văzut că și Portugalia a câștigat titlul european, deși nimeni nu-i dădea vreo șansă. Forța echipei Pandurii este forța grupului, asta am văzut și în sezonul trecut”, a spus Obodo. Întrebat dacă este gata de a juca, fotbalistul spune că va da totul de fiecare dată când se va apela la serviciile sale. „Sincer, eu am prea puține antrenamente efectuate cu Pandurii, deci o să încerc să fiu sincer… Nu îmi va fi deloc ușor, antrenorul cunoaște foarte bine situația fiecărui jucător din lot, iar abia atunci când voi fi apt de joc, va apela la mine. Însă, când o va face, voi încerca să dar totul pentru a ajuta echipa și antrenorul”, a mai spus Obodo.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: