spot_img
5.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertOlandezul Jeffrey Ket începe pregătirea cu Pandurii

    Olandezul Jeffrey Ket începe pregătirea cu Pandurii

    Olandezul Jeffrey Ket începe pregătirea cu PanduriiJucătorul olandez Jeffrey Ket a semnat contractul cu Pandurii, valabil până la finalul acestui sezon, dar cu opţiune de prelungire. Acesta a efectuat vizita medicală şi a început deja pregătirea alături de echipa lui Flavius Stoican.

    Jucătorul de 24 de ani a făcut junioratul la AZ Alkmaar unde a evoluat pentru echipele U 19 şi U 21 dar şi două sezoane pentru prima echipă din prima ligă. Următoarele două sezoane a jucat pentru formaţii din liga a doua olandeză la FC Dordrecht, Telstar şi FC Oss iar în acest sezon a fost transferat, din vara anului trecut, la AS Trecin din Slovacia, formaţie pentru care a evoluat în 12 partide şi a marcat un gol.

    Olandezul Jeffrey Ket începe pregătirea cu PanduriiUrmărit de directorul sportiv al echipei Pandurii, Robert Bălăeț, acesta a fost adus încă de marţi la Târgu Jiu, miercuri fiind finalizate negocierile cu Jeffrey Ket şi impresarul acestuia. S-a ajuns la un acord pentru semnarea unui contract până în vara acestui an, cu opţiune de prelungire. Directorul sportiv Robert Bălăeț a declarat că Jeffrey Ket poate juca pe mai multe posturi, atât ca fundaș central, mijlocaș la închidere dar şi fundaș dreapta: „E un jucător olandez pe care l-am urmărit de mai mult timp și am finalizat discuțiile luni pentru transferul său, marţi el sosind deja la Târgu Jiu. Am semnat cu el pe o perioadă de şase luni, cu opţiune de prelungire. Este vorba de Jeffrey Ket, care a jucat ultima oară la AS Trencin, în Slovacia. A jucat şi în preliminariile Champions League, este un jucător polivalent care joacă şi fundaş central şi mijlocaş la închidere dar la Trencin a fost folosit mai mult fundaş dreapta. Sper să ne ajute foarte mult. L-am urmărit mult pe acest jucător împreună cu antrenorul şi am decis că avem nevoie de el”, a declarat Robert Bălăeţ, potrivit site-ului panduriics.ro.

    Te-ar mai putea interesa

    5 COMENTARII

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: