spot_img
15.4 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, cotă 9 la campionat!

    Pandurii, cotă 9 la campionat!

    Casele de pariuri se înghesuie în top felul de oferte pentru pariori

    Casele de pariuri au anunţat deja cotele pe care le oferă pentru cei care sunt amatori să parieze pe câştigătoarea campionatului. Chiar dacă sezonul va începe săptămâna viitoare, anumiţi pariori se pot gândi cum să-şi rotunjească câştigurile pentru mijlocul anului viitor. Astfel, o casă de pariuri a oferit primele cote ce le oferă celor care sunt amatori.

    sport-02-14

    Gorjenii au a patra şansă

    Din punctul de vedere al bookmakerilor, lupta pentru locul 1 se va da între Steaua şi Astra. Astfel, Astra are o cotă de 2 la câştigarea unui nou campionat, în timp ce Steaua are cota 1,8. Interesant este că în top a intrat şi Pandurii, echipă care are a patra şansă, cu o cotă de 9. Deci, cine pariază 100 lei pe Pandurii, şi la final gorjenii iau campionatul se va alege cu 900 de lei. O cotă mai mică are Dinamo, 8 pentru adjudecarea titlului, deci echipa lui Andone are a treia şansă la campionat.

    Pariuri nebune

    Aceeaşi casă de pariuri a oferit cote fiecărei echipe din Liga 1. Aşa se face că în acest moment toate echipele din Liga 1 au o anumită cotă pentru câştigarea campionatului. Dacă gorjenii au o cotă de 9 la pariuri pentru câştigarea campionatului, alte echipe au cote fabuloase. Aşa că doar pariorii nebuni se pot încumeta să parieze pe alte echipe. În Anglia, anul trecut au fost pariori care au mizat că Leicester ia campionatul, cota fiind una fabuloasă, 5.000. Un parior a pus 20 de lire pe Leicester, iar la final s-a ales cu un câştig fabulos de 100.000 de lire sterline. Aşa că cei care vor paria pe una din următoarele echipe se vor alege şi ei în cazul în care pariul le iasă cu câştiguri mari. Astfel, ASA Tg. Mureş are o cotă de 17 la campionat, Rapid are o cotă de 56, CFR Cluj de 61, CSU Craiova de 67, Viitorul de 81, Gaz Metan Mediaş de 111, Chiajna şi Botoşani de 126, Iaşiul de 151 iar Voluntari de 301.

    A scăzut cota gorjenilor

    La începutul sezonului trecut, gorjenii aveau o cotă de 80 la câştigarea campionatului. Acum, după un campionat reuşit, cota pandurilor a scăzut la 9, ceea ce îi face pe târgujieni să creadă în şansa lor. În schimb, Steaua este şi anul acesta marea favorită, chiar dacă în stagiunea trecută a ratat titlul în dauna celor de la Astra Giurgiu. Trebuie spus că valoarea acestor cote vor varia, după fiecare etapă schimbându-se puţin câte puţin cotele în funcţie de rezultatele ce se vor consemna în Liga 1.

    Un fost pandur la Dinamo?

    Miha Melja, jucător al echipei Dinamo îi face lobby fratelui său, Nejc. Acesta din urmă a evoluat pentru Pandurii, însă nu a confirmat, aşa că după jumătate de an a părăsit Târgu-Jiul. Acum, fratele îl vrea la Dinamo. „O să încerc să-l ajut cum pot mai bine, fiindcă știu cum este să fii într-o situaţie ca a lui. Poate va veni chiar la Dinamo, ar face faţă rigorilor”, a spus Miha despre fratele său Nejc. Acesta din urmă a evoluat în trecut la Pandurii Târgu-Jiu, în toamna lui 2014, când a marcat un gol în 3 meciuri. Poate juca fundaş stânga sau stoper stânga, iar acum a devenit liber de contract după experienţa la Gorica, în ultimul sezon evoluând în 9 meciuri în care a fost integralist.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: