spot_img
11.8 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii cu gândul la "lovele"

    Pandurii cu gândul la „lovele”

    Pintilii: „Orice loc mai sus înseamnă bani în plus”

    Mai sunt opt etape din Liga 1, iar până în acest moment echipa lui Petre Grigoraş nu a coborât niciodată sub locul 10. Adică, tot timpul, oltenii au fost în obiectiv. Şi cum în Regulamentul de Ordine Interioară se spune că la finalul fiecărei luni se trage linie, iar dacă echipa e în obiectiv se primesc primele, până acum, lună de lună fotbaliştii şi-au încasat banii pe carduri. Astfel, după ce şi-au asigurat locul în divizie şi pentru la anul, acum trupa lui Grig umblă după bani. Cei de la Pandurii vor lupta în ultimele opt etape să obţină cât mai multe puncte şi astfel să rămână în locurile 1-10. În primele şase locuri e greu de intrat, însă, rămân locurile din apropierea Europei care sunt liniştitoare. „Mergem să mai adunăm puncte, pentru că mai avem nevoie să ne îndeplinim obiectivul”, spune Pintilii, căpitanul se gândeşte şi la partea financiară. „Noi ştim ce avem de făcut. Nu s-a terminat, mai sunt 8 etape. Orice loc mai sus înseamnă bani în plus. Mai sunt 24 de puncte în joc, dacă am strânge 15 din astea ar fi senzaţional. Mai avem cu Sportul, Petrolul sau Chiajna”, enumeră Pintilii meciurile cu echipele cu care se pot obţine puncte. Totodată, căpitanul oltenilor a făcut şi calcule. „E foarte greu să mai prindem cupele europene, totul depinde de noi. Suntem la 3 puncte de Oţelul. Sunt decisive meciurile cu U Cluj şi Oţelul. Oţelul nu mai e o echipă de speriat. Dacă am făcut 30 de puncte în tur putem face măcar jumate în retur” a mai spus Pintilii.

    Şi mijlocaşul Claudiu Voiculeţ ştie că punctele aduc bani. „Vrem cât mai multe puncte până la final pentru că jucăm pe prime. Obiectivul nostru e 1-10, dar cu cât mai sus, cu atât mai bine. Relaxaţi am jucat de la începutul returului, dar nu am prea câştigat, n-am avut nici noroc. Poate e bună şi puţină presiune. Depinde şi de ziua pe care o prindem, dacă nu intră mingea în poartă… Aţi văzut Barcelona cu Chelsea”, a declarat şi Voiculeţ.

    Bani în plus şi de la tv

    Orice loc mai sus în clasament aduce şi mai mulţi bani la club. Astfel, diferenţa de un loc în clasament aduce cel puţin o sută de mii de euro în plus la împărţirea din drepturile tv. „Normal că vrem să terminăm cât mai sus în clasament. E şi spre binele jucătorilor care îşi încasează primele dar şi pentru club care încasează bani în plus din drepturile tv”, a spus şi Eugen Pârvulescu.

    Gorjenii, cu ochii pe Barca-Real

    Sâmbătă seara, cei de la Pandurii se vor strânge în faţa televizoarelor. Cei de la Pandurii vor fi cantonaţi la Sibiu pentru meciul de luni seara cu Gaz Metan, aşa că marele meci din Spania va fi urmărit la comun de către jucătorii echipei oltene. Nu toată lumea va ţine cu o echipă. Simpatiile sunt împărţite, unii sunt fani Barca iar alţii Real, aşa că şicanele vor fi la ele acasă pe timpul partidei. „Aş vrea ca Realul să câştige campionatul, au jucat şi mai bine şi e şi mai interesant campionatul. Că tot ne-am plictisit să câştige Barca totul. Şi Alex Grigoraş ţine cu Real. Deci e o dispută în familie pentru că domn profesor Grigoraş ţine cu Braca. Unii ţin cu Real, alţii cu Barca, ne mai contrăm şi noi în vestiar, sunt duelurile mai tari la miuţă”, spune Mihai Pintilii.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: