spot_img
12.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, cu gândul la victorie

    Pandurii, cu gândul la victorie

    Pandurii se gândesc la o victorie în meciul cu CFR Cluj, disputat astăzi, mai ales că antrenorul Petre Grigoraş se va putea baza pe aproape tot lotul, după revenirea celor patru jucători care s-au antrenat separat în ultima perioadă.

    Petre GrigorasDeşi recunoaşte că echipa clujeană este în mare formă, Grigoraş se bazează pe valoarea şi experienţa jucătorilor săi. „Nu putem spune că suntem într-o formă deosebită, dar valoarea şi poate experienţa jucătorilor care vor intra luni, să echilibreze aceste minusuri pe care le-am avut în ultima perioadă şi să încercăm să facem un joc bun la CFR care este de departe una dintre cele mai în formă echipe din campionat. Nu ne ascundem după deget… fără acele 6 puncte minus erau în coasta Stelei. Jocul lor este unul foarte bun, să câştigi contra Stelei şi contra lui Dinamo nu este la îndemâna oricui. Să sperăm că ne vom ridica la un nivel superior meciurilor trecute”, a declarat Petre Grigoraş.

    Ovidiu Herea a revenit în lot şi a declarat că speră la o victorie. „Normal că nu vom merge acolo cu gândul de a scoate un egal sau să pierdem. Mergem cu gândul de a câştiga şi încercăm să facem un meci bun. Ştim că ne aşteaptă un meci greu pentru că ei o echipă bună, au un lot bun, au avut rezultate foarte bune în acest campionat, suntem conştinenţi de acest lucru, dar noi mergem să obţinem toate cele trei puncte”, a spus mijlocaşul Ovidiu Herea.

    Partida dintre Pandurii şi CFR Cluj se va disputa astăzi, de la orele 20.30.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: