spot_img
12.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii în Austria

    Pandurii în Austria

    Timp de 12 zile, Petre Grigoraş va căuta să pregătească echipa pentru startul sezonului

    Mai puţin de o lună ne desparte de debutul campionatului în Liga 1. Toate echipele se află în cantonamente şi încearcă să pregătească cum pot ele mai bine noul sezon. Excepţie de la regulă nu puteau face gorjenii, trupa lui Petre Grigoraş cantonându-se de astăzi în Austria, lângă Viena.

    Aproape de Viena

    În primul cantonament au alergat de le-au sărit capacele. Acum, în stagiul doi de pregătire se va pune accentul pe partea practică a fotbalului, lucrul cu mingea. Şi Grig are ceva de muncă în acest sens, trupa lui fiind cam dezacordată după venirea a cinci jucători noi. Ei bine, aceştia trebuie integraţi în sistemul de joc gândit de tehnician, adică făcută acea omogenitate de care se vorbeşte în sport.
    În Austria, elevii lui Grig vor avea de muncă la greu. Zilnic două antrenamente, iar în ziua cu meci se va efectua o singură şedinţă de pregătire, dar şi aceea în forţă. Târgujienii vor susţine şase meciuri de verificare în care Grig are misiunea de a găsi primul 11 cu care va aborda campionatul.

    Ieri de dimineaţă, jucătorii de la Pandurii şi-au dat întâlnire în capitală unde au înnoptat. Astăzi de dimineaţă, echipa se va îmbarca într-un avion în direcţia Viena, iar în câteva ceasuri se va ajunge la hotel. „O să ne cantonăm într-o localitate aproape de Viena. E la 20 de kilometrii, e o zonă liniştită în care avem terenuri la dispoziţie. Luni după-amiază avem fixat şi un prim antrenament, aşa că intrăm în pâine”, a comentat preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu.

    Viera, probleme cu viza

    Din lotul oltenilor lipseşte fundaşul Ousmane Viera. Acesta nu a plecat alături de colegi pentru că trebuie să-şi rezolve situaţia cu permisul de muncă. „Ousmane va veni undeva miercuri sau joi. La el sunt probleme cu viza, legislaţia nouă e extrem de ciudată, aşa că trebuie să aştepte în ţară până se va rezolva cu permisul de muncă, iar apoi imediat va obţine viza”, a comentat Pârvulescu.

    Atacantul misterios e aşteptat joi

    Gorjenii sunt în discuţii avansate cu un atacant român în vârstă de 27 de ani. Acesta este de la Oţelul Galaţi, şi este dorit insistent în lot de Petre Grigoraş. Deşi nu-i spun numele, e lesne de ghicit cine este. Marius Pena a discutat şi s-a înţeles deja cu oficialii pandurilor, acum discuţiile mutându-se în partea cluburilor. Pandurii vor să dea 150 de mii de euro, gălăţenii cer 200 de mii de euro. Mutarea s-ar putea face în decursul acestei săptămâni, jucătorul fiind aşteptat în cantonament în finalul săptămânii. „Sper ca până joi să lămurim totul şi jucătorul să vină”, a spus Pârvulescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: