spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, în criză!? Cine e de vină!?

    Pandurii, în criză!? Cine e de vină!?

    Două eşecuri la rând aruncă echipa olteană la graniţa dintre play-off şi play-out

    Avea dreptate cine spunea că două victorii în Liga 1 te urcă în clasament, în timp ce două eşecuri te coboară drastic în aceeaşi ierarhie a Ligii 1. Pandurii a simţit pe propria piele cele două variante, aşa că după ce au pierdut la Iaşi, apoi acasă cu Viitorul, gorjenii sunt la limita dintre play-off şi play-aut. Cert este că Viitorul a câştigat pentru prima dată pe terenul pandurilor, iar gorjenii bifează deja a doua înfrângere la rând în urma unor gafe absolut…incredibile.

    sport-01-26

    Îngropaţi de gafe

    Greu pentru Pandurii cu meciuri din trei în trei zile. Nici strategia lui Grig nu a dat roade, degeaba a rotit antrenorul la jucători pentru că tot nu au fost rezultatele aşteptate. Au venit două eşecuri ce trimit Pandurii în partea de mijloc a clasamentului Ligii 1. 10 etape şi 15 puncte acumulate de târgujieni, un punctaj ce putea fi mai bun, dar nu trebuie mâniat nici Dumnezeu pentru că oltenii puteau să aibă şi ei mai puţine puncte. Este şi un capitol la care gorjenii au multe X-uri trecute în cont, la gafele personale. Efectiv aceste gafe personale au îngropat speranţele pandurilor la ultimele două jocuri. La Iaşi a fost o întrecere a gafelor, cine gafează mai mult şi mai decisiv, portarul Stanca, fundaşul central Buijs, fundaşii laterali Grecu şi Unguruşan. După trei zile de la acel meci de coşmar s-a mai găsit un pandur să facă o gafă incredibilă, portarul David Lazar, cel care a avut o evoluţie constant bună. Acum însă a scăpat printre picioare un şut al unui adversar de la 37 de metri. O gafă = eşec.

    „Gol de la kilometrul 50”

    Exasperat, Grigoraş a evitat să-i ia capul lui David Lazar după meciul cu Viitorul. „A greşit, asta este, nu o să dau în el. Este demoralizat”, a declarat Grig. Tehnicianul ştie că orice portar este predispus la asemenea gafe, însă nu înţelege de ce aceste erori se tot repetă la echipa lui în ultima perioadă. „Aţi văzut ce gol am luat! Cred că avem trei înfrângeri în campionat unde toate golurile s-au luat în urma unor gafe monumentale. La Lazar a fost o lipsă de concentrare. Te dărâmă un asemenea gol. Trebuia să mai avem cel puţin două-trei puncte în plus dacă nu luam asemenea goluri. Asta este. Din păcate. Aţi văzut ce gol am luat. Aşa am pierdut şi etapa trecută la Iaşi, cu un gol de cascadorii râsului, acum nu mai vorbim. A venit acel şut de la kilometru 50, care îţi taie tot elanul. Avem trei eşecuri, cu Steaua, Iaşi şi Viitorul şi toate golurile au venit în urma unor gafe monumentale”, a comentat Grigoraş. Nici atacantul Ţucudean nu-l pune la zid pe Lazar. „Ce vrei, să-l omor pe portarul nostru? Asta este, a scăpat mingea, asta este, mergem înainte. Şi Stanca îşi aşteaptă şansa. Se întâmplă”, a comentat şi Ţucudean.

    Nu banii au făcut diferenţa

    Bineînţeles că au fost voci care au spus că aceste erori individuale au apărut în urma problemelor financiare. „Este o situaţie apăsătoare, dar acea gafă nu se poate referi la situaţia financiară. Este mai mult decât o lipsă de concentrare. Eu pot să elimin astfel de gafe? Primeşti un gol, pe joc, este normal, dar să eliminăm cadourile. Luna cadourilor este în decembrie! E supărător şi chiar dezarmant puţin”, a declarat Grigoraş.

    „Cu astfel de meciuri o să albesc. Îmi pare rău că Lazar a făcut greşeala asta, dar aşa e la portari, imediat se vede greşeala. E al doilea meci pe care îl pierdem, dar avem potenţial şi ne vom reveni. Nu am fost inspiraţi. Când pierzi, e bine să vezi realitatea”, Narcis Răducan, preşedinte Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: