spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesPandurii, la un pas de bogăţie

    Pandurii, la un pas de bogăţie

    Dacă e aşa cum spune Mitică Dragomir, gorjenii ar lua şase milioane de euro: „Chiricheş valorează 30 de milioane de euro”

    La început a părut a fi o glumă, însă, treptat situaţia s-a schimbat. Cotidianul de casă al Barcelonei, adică ziarul care se face în vestiarul lui Messi a anunţat că Barcelona l-a pus pe lista de achiziţii pe Vlad Chiricheş. Ex pandurul ar putea îmbrăca tricoul Barcei chiar din toamnă, ceea ce ar fi o super afacere pentru toată lumea. „Chiri” ar deveni extraterestru, iar Steaua, dar şi Pandurii s-ar îmbogăţi. Lumea vorbeşte insistent de această mutare de-a dreptul şocantă până în urmă cu şase luni atunci când Vlad juca pentru Pandurii. Ca un jucător de la Pandurii să ajungă la cea mai tare echipă din lume nu e deloc cale uşoară. De la Pandurii, Chiri a plecat pe 700 de mii de euro plus încă 20% din viitorul transfer. Astfel, dacă steliştii îl vor da pe jucător cu 10 milioane de euro, gorjenii vor încasa şi ei două milioane de euro.

    Steaua cere 10, spaniolii dau 26 de milioane

    Dar, în Spania nu se vorbeşte de o sumă aşa de mică. Zece milioane e un mizilic pentru Barca. Se spune că fosta echipă a lui Pep Guardiola are pregătiţi 26 de milioane de euro pentru a transfera un fundaş. O sumă ce face cu ochiul, uriaşă pentru lumea fotbalului de la noi din ţară. Steaua ar da lovitura, însă şi gorjenii s-ar freca pe mâini de bucurie. Procentul de 20% din cei 26 de milioane ar duce suma ce revine pandurilor la un buget pe un an de zile pentru olteni. Un adevărat tun.

    „Face 30 de milioane”

    Cel mai mare negustor din fotbalul românesc, Mitică de la Ligă a stabilit preţul corect pentru fundaşul naţionalei. „Domne, face 30 de milioane de euro. Ascultaţi la mine, e super jucător. E tânăr, are calităţi. Şi dacă îl iau cei de la Barcelona nu se păcălesc deloc. Cu 30 de milioane de euro trebuie vândut”, a comentat Mitică Dragomir. Ei bine, dacă s-ar întâmpla să fie cedat cu această sumă, atunci gorjenii vor încasa şase milioane de euro şi ar ajunge la 6,7 milioane de euro încasaţi pe un jucător. Şi când realizezi că acest jucător a fost adus la Pandurii la „pachet” alături de alţi 15 jucători pe care s-au dat 1,5 milioane de euro. Deja suma investită a fost recuperată, gorjenii fiind deja pe plus la bani.

    Grig uşor temător

    Sub bagheta lui Petre Grigoraş a explodat Vlad Chiricheş. Antrenorul pandurilor ştie exact care sunt calităţile de jucător, dar şi de om ale apărătorului de la Steaua, relaţia între cei doi fiind foarte apropiată. „Despre transferul lui Chiricheş la echipa pe care o simpatizez foarte mult, FC Barcelona aş fi extrem de încântat. Este un jucător extrem de talentat, dar nu ştiu dacă ar putea ţine ritmul acolo”, a declarat Petre Grigoraş, antrenorul echipei Pandurii.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: