spot_img
11.1 C
Târgu Jiu
marți, martie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii are nevoie de victorie! Ce spune Flavius Stoican înainte de meciul...

    Pandurii are nevoie de victorie! Ce spune Flavius Stoican înainte de meciul cu FC Botoşani

    Pandurii Târgu-Jiu va juca mâine împotriva celor de la FC Botoşani. După două eşecuri consecutive, gorjenii speră să obţină cele trei puncte, astfel încât să aibă şanse să se salveze de la retrogradare.

    Flavius StoicanPandurii încearcă, mâine seară, să obțină cele trei puncte în partida cu FC Botoșani. Meciul se dispută la Drobeta Turnu Severin, iar antrenorul Pandurilor, Flavius Stoican, speră să obțină victoria mult așteptată pentru a rămâne în lupta pentru evitarea retrogradării. Meciul de mâine, dintre Pandurii Târgu Jiu și FC Botoșani, se anunță a fi unul extrem de greu, după cum susține Stoican, însa acesta este optimisti şi spune că și-a mobilizat jucătorii pentru a câștiga puncte. „Vrem victoria, ne dorim acest lucru, ştim că putem, ştim că o să ne creăm şi situaţii de a marca, trebuie să fim lucizi în astfel de moment, să nu facem greşeli copilăreşti şi putem scoate puncte pentru că orice victorie de ridică foarte sus. Avem două meciuri pe teren propriu şi le putem câştiga pe amândouă. Tratăm acest meci cu maximă seriozitate şi suntem atenţi la calităţile jucătorilor pe care ei îi au la dispoziţie. Cel mai important lucru este să avem încredere că putem scoate puncte”, spune Flavius Stoican.

    Probleme de lot

    Chiar şi cu această doză de optimism, Pandurii are din nou mari probleme de lot, lucru confirmat de tehnicianul echipei. „Avem destul de multe probleme şi mă refer în primul rând la Răzvan Stanca şi la Laurenţiu Popescu. Sunt doi portari pe care eu nu mă bazez în acest meci. Aceasta este cea mai mare problemă a mea. Totuşi este îmbucurător faptul că vin Ene şi Samson în lotul nostru, deci până la urmă lucrurile sunt echilibrate, dar la fel de adevărat este că aş fi vrut să mă bazez pe Erico şi Elton, însă avem de aşteptat în ceea ce priveşte legitimarea lor”, a declarat Flavius Stoican.

    Meciul cu FC Botoşani se va disputa mâine începând cu ora 20.30 pe Stadionul Municipal din Severin.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: