spot_img
14.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, pe loc de baraj după înfrângerea cu Poli Timişoara

    Pandurii, pe loc de baraj după înfrângerea cu Poli Timişoara

    Pandurii a suferit o înfrângere dramatică în etapa a 5-a din play out cu ACS Poli Timişoara. Oaspeţii au profitat de superioritatea numerică şi s-au impus cu scorul de 3-1.

    panduriiPandurii a deschis scorul prin Cătălin Hlistei (25), aflat la prima sa reușită în Liga I. La scurt timp, timişorenii au avut ocazia să egaleze, după ce Sorin Bușu l-a faultat pe Cristian Bărbuț în marginea careului, însă Octavian Drăghici a ratat penalty-ul şutând peste poartă (30). Pandurii au rămas în zece oameni în debutul reprizei secunde, când nigerianul Samson Nwabueze (47) a primit al doilea cartonaș galben, ambele pentru lovirea adversarului cu mâna, în încercarea de a proteja posesia. Poli a reușit să egaleze prin Pedro Henrique (70), rămas singur cu portarul Răzvan Stanca, iar peste două minute a trecut în avantaj, prin golul lui Cristian Bărbuț (72). Situația a devenit dramatică pentru gorjeni. La puțin timp după primirea celor două goluri, Sârghi s-a accidentat când Flavius Stoican făcuse deja toate modificările, iar Ene a văzut și el cartonașul roșu, după faultul asupra lui Popovici. Cu trei oameni mai puțin și nevoiți să atace, gorjenii au mai primit un gol, în urma unui corner la care Stanca a greşit din nou, eroare de care a profitat Cînu.

    Pandurii a pierdut primul meci din play-out unde era neînvinsă de 4 etape. Astfel, în urma acestei victorii, ACS Poli Timișoara a urcat pe locul 4 în play-out, cu 17 puncte, în timp ce Pandurii a coborât până pe 6, cu 16 puncte.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: