spot_img
6.2 C
Târgu Jiu
marți, martie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii rămâne la Severin

    Pandurii rămâne la Severin

    Pandurii va disputa meciurile din etapa a doua a campionatului tot pe stadionul din Severin și nu pe stadionul din Motru, așa cum și-ar fi dorit conducerea clubului. Asta după ce o comisie FRF a inspectat stadionul din Motru pentru a stabili dacă acesta poate fi omologat provizoriu. Așadar, până la finalizarea lucrărilor la noul stadion din Târgu Jiu, Pandurii Târgu Jiu va disputa meciurile programate pe teren propriu în 2017 pe acelaşi pe teren pe care a evoluat şi în anul 2016, Stadionul Municipal din Severin.

    Pandurii rămâne la SeverinLa finalul anului 2016, o comisie formată din reprezentanţi ai Ligii Profesioniste de Fotbal şi ISB Media, deţinătorul drepturilor de transmitere a meciurilor din Liga I Orange, a inspectat stadionul din Motru pentru a stabili dacă acesta poate fi omologat astfel încât să fie disputate acolo meciuri din Liga I. Reprezentanţii LPF şi ISB Media au prezentat condiţiile pe care arena din Motru ar trebui să le îndeplinească pentru a putea găzdui meciuri din prima ligă şi au discutat cu cei implicaţi în organizarea acestora,reprezentanţi ai jandarmeriei, ISU şi ai forţelor de ordine, fiind prezenţi la întâlnire şi primarul Municipiului Motru, Gigel Jianu, precum şi reprezentanţii clubului Pandurii cu atribuţii la organizarea meciurilor de pe teren propriu, secretarul general Daniel Băloi, responsabilul cu securitatea, Vasile Tâlvescu, responsabilul de ticketing, Lucian Calotă şi responsabilul mass-media, Monalisa Popescu.

    Pandurii rămâne la Severin„Deşi s-au prezentat o serie de recomandări în privinţa lucrărilor de îmbunătăţire ce trebuie efectuate pentru ca stadionul să poată corespunde cerinţelor ROAF şi Manualului Media al Ligii I, şi gazdele din Motru au arătat disponibilitate pentru a pune la dispoziţia echipei Pandurii stadionul din localitate, acţionarii clubului Pandurii au luat în calcul toate prevederile regulamentare referitoare la terenuri dar şi numărul de jocuri pe care echipa ar trebui să se dispute la Motru şi au decis ca Pandurii să continue să joace şi meciurile din partea a doua a campionatului tot pe terenul de la Severin. Reprezentantul ISB Media a explicat că este posibil ca majoritatea meciurilor de pe teren propriu ale echipei Pandurii să fie programate în nocturnă, aşa cum s-a întâmplat în prima parte a actualului sezon, într-un astfel de caz existând posibilitatea ca Pandurii să poată juca doar câteva partide pe un teren fără nocturnă. Pentru că la Motru nu există posibilitatea de a se disputa jocuri în nocturnă, clubul Pandurii era nevoit să asigure, ca stadion de rezervă, Stadionul Municipal din Severin pe care să dispute meciurile programate în nocturnă. Se putea ajunge astfel la situaţia ca majoritatea meciurilor din acest sezon să se dispute tot pe terenul din Severin, iar investiţiile care ar fi urmat să fie făcute în stadionul din Motru să devină inutile”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al Clubului Pandurii.

    Așadar, conducerea clubului a decis că nu se justifică investiţia în stadionul din Motru, investiţii care s-ar putea realiza doar pentru a disputa acolo două sau trei partide din partea a doua a campionatului, celelalte jocuri urmând să se dispute tot pe terenul de la Severin care întruneşte toate condiţiile regulamentare şi dispune şi de instalaţie de nocturnă.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: