spot_img
10.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPrimăria Teleşti urcă din nou pe prima poziţie în campionatul de la...

    Primăria Teleşti urcă din nou pe prima poziţie în campionatul de la Dolce Vita

    Primaria-Turburea-Primaria-BalanestiSezonul de iarnă la minifotbal în Complexul Dolce Vita a luat sfârșit. 14 meciuri au avut loc în acest week-end în 3 competiții majore: Campionatul Primăriilor din Județul Gorj, Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita și Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj.

    Primaria-Telesti-Primaria-AlbeniA mai trecut un week-end plin de minifotbal în Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu. Goluri spectaculoase, ratări pe măsură, zâmbete și lacrimi, acestea au fost ingredientele celor 14 jocuri ce au avut loc sâmbătă și duminică. Campionatul Primăriilor din Județul Gorj și-a consumat etapa cu numărul 15, mai puțin meciul Primăria Fărcășești – Primăria Motru, meci ce a fost amânat la cererea celor două echipe. Liderul Primăria Telești a profitat de faptul că rivalii de la Motru nu au jucat în acest sfârșit de săptămână și s-a desprins la 5 puncte în vârful clasamentului după victoria extrem de clară cu Primăria Albeni, scor 9-2. Cea mai în formă echipă este însă Primăria Turburea care a bifat a patra victorie la rând, 5-2 cu Primăria Bălănești, și a urcat pe locul 5 în clasament. În urcare este și Primăria Negomir care a confirmat forma bună din surpriza cu Primăria Telești (scor 4-3) cu o nouă victorie, 5-4 cu Primăria Mușetești. În altă ordine de idei, Primăria Bălești și-a consolidat locul 3 cu o victorie extrem de importantă cu Primăria Târgu Cărbunești, scor 5-3.

    Farmacia-Victoria-Primaria-BilteniRezultate, etapa 15, Campionatul Primăriilor din Județul Gorj :
    Primaria Musetesti 4 – 5 Primaria Negomir
    Primaria Telesti 9 – 2 Primaria Albeni
    Primaria Godinesti 1 – 13 Rosia de Amaradia
    Primaria Balanesti 2 – 5 Primaria Turburea
    Primaria Tg-Carbunesti 3 – 5 Primaria Balesti
    Reprogramat: Primaria Farcasesti – Primaria Motru

    Minprest-Rovinari-ISU-GorjEtapa a 13-a din Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita a adus victorii ale favoritelor. Dream Team și Peppy Dolce Vita nu au făcut pași greșiți cu o săptămână înaintea duelului direct pentru titlu și s-au impus confortabil în fața ultimelor două clasate, Ecologiștii Târgu Jiu și Karma Târgu Jiu. Ocupanta locului 3, ISU Gorj, s-a impus și ea în meciul cu Minprest Rovinari, scor 4-2, în timp ce Real Târgu Jiu a remizat cu Primăria Rovinari, 3-3. Farmacia Victoria își continuă parcursul ascendent din retur și a bifat a treia victorie din ultimele patru etape în duelul cu Primăria Bîlteni, scor 7-4.

    Rezultate, etapa 13, Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita :
    Karma Târgu-Jiu 1 – 16 Peppy Dolce Vita
    Farmacia Victoria 7 – 4 Primăria Bîlteni
    Real Târgu-Jiu 3 – 3 Primăria Rovinari
    Minprest Rovinari 2 – 4 ISU Gorj
    Dream Team 7 – 3 Ecologiștii Târgu-Jiu

    CARREFOUR-PROFIDuminică au avut loc și jocurile contând pentru etapa a 11-a din Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj. Liderul PROFI a avut un duel mai strâns decât o arată scorul cu echipa CARREFOUR, dar s-a impus în final cu 4-1 și a bifat a 11-a victorie din acest sezon. Echipa ENGIE și-a consolidat locul 2 după victoria din derby-ul cu I.J.J. Gorj în cel mai spectaculos meci din acest sezon, meci în care s-au marcat nu mai puțin de 26 de goluri în cele 40 de minute de joc, scor 18-8. De notat și prima victorie și totodată primele puncte din acest sezon pentru echipa MACOFIL care s-a impus extrem de clar în duelul cu MEDIA Gorj, scor 13-3.

    Rezultate etapa 11, Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj :
    ARTEGO 3 – 0 IPJ GORJ
    IJJ GORJ 8 – 18 ENGIE
    CARREFOUR 1 – 4 PROFI
    MACOFIL 13 – 3 MEDIA GORJ

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: