spot_img
8.1 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
    AcasăNews AlertProfi, campioană la Dolce Vita

    Profi, campioană la Dolce Vita

    Bogdan-Somonescu-Portarul-TurneuluiEchipa PROFI este campioana ediției a doua a Campionatului Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj. Festivitatea de premiere a avut loc duminică la finalul ultimei etape din campionat, toate cele 8 echipe participante fiind premiate de Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj, organizatoarea campionatului.

    TROFEE-si-MEDALIIMeciurile etapei cu numărul 14, ultima din acest sezon, s-au jucat doar pentru palmares. Cu titlul de campioni deja în buzunar, cei de la PROFI și-au respectat blazonul și au învins duminică echipa MEDIA Gorj. Vicecampionii de la ENGIE s-au impus și ei fără emoții în fața celor de la MACOFIL în timp ce ARTEGO a trecut de CARREFOUR în cel mai echilibrat duel al etapei. Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj a oferit premii, trofee și diplome la finalul zilei. Nimeni nu a plecat acasă cu mâna goală la finalul unui campionat desfășurat sub termenul de fair play. Echipa PROFI a luat trofeul cel mare, medaliile de campioni, dar și trofeul de „Portarul Turneului”, trofeu ce a ajuns la Bogdan Șomonescu. ENGIE a pus mâna pe trofeul pentru locul 2, dar și pe titlul de „Golgheterul Turneului”, trofeu ce a ajuns în vitrina lui Luis Bidică, autor a nu mai puțin de 50 de goluri în acest sezon.

    Raul-Barbacioru-Cel-mai-bun-jucator-al-Turneului-IJJ-GorjEchipa jandarmilor, I.J.J. Gorj, a obținut trofeul pentru locul 3, dar și titlul de „Cel mai bun jucător”, trofeu ce a ajuns în vitrina lui Raul Bărbăcioru. Au fost și două echipe premiate cu „Trofeul Fair Play” pentru numărul mic de cartonașe încasate în acest sezon, CARREFOUR și MACOFIL, echipe ce au încheiat sezonul pe locurile 4, respectiv 6. Ediția cu numărul II a Campionatului Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj a fost organizată sub egida Federației de Minifotbal din România. Trei echipe, campioana PROFI, vicecampioana ENGIE și finalista Cupei Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj, CARREFOUR, vor participa la Campionatul Firmelor din România, campionat ce va avea loc în perioada 23-25 iunie la Piatra Neamț.

    PROFI-si-ENGIA-poza-impreunaRezultate, etapa 14 (ultima):
    MEDIA GORJ 4 – 8 PROFI
    ARTEGO 7 – 5 CARREFOUR
    ENGIE 10 – 5 MACOFIL
    IPJ GORJ 0 – 3 IJJ GORJ

    PROFI-Campioni-in-echipamentSâmbătă au avut loc și jocurile contând pentru etapa a 16-a din Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita. A fost o etapă care lămurește în mare parte situația la vârful clasamentului. Liderul Dream Team s-a impus fără emoții într-un meci ce părea mult mai dificil la prima vedere, cu Farmacia Victoria. Urmăritorii de la Peppy Dolce Vita au avut un duel extrem de greu cu finalista Cupei Dolce Vita, Real Târgu Jiu. Cei de la Real au condus cu 3-1 și 5-3 și Peppy Dolce Vita a reușit să obțină un punct în ultimul minut al jocului. În ciuda faptului că Dream Team s-a desprins acum la 4 puncte în vârful clasamentului cu doar două etape înainte de final, cei de la Peppy Dolce Vita s-au mulțumit cu punctul obținut cu Real. Și asta pentru că în acest moment Peppy Dolce Vita și-a asigurat matematic locul 2, având un avans de 7 puncte în fața celor de la ISU Gorj. Astfel, Dream Team și Peppy Dolce Vita sunt oficial cele două echipe care vor reprezenta minifotbalul din județul Gorj la Campionatul Regional Sud-Vest ce va avea loc la Drobeta Turnu Severin la finele lunii iunie.

    PROFI-bucurie-cu-TrofeuRezultate, etapa 16:
    Farmacia Victoria 0 – 8 Dream Team
    Primăria Bîlteni 3 – 5 Minprest Rovinari
    Primăria Rovinari 4 – 4 Karma Târgu-Jiu
    Ecologiștii Târgu-Jiu 1 – 3 ISU Gorj
    Peppy Dolce Vita 5 – 5 Real Târgu-Jiu

    PROFI-bucurieÎn Campionatul Primăriilor din județul Gorj au avut loc doar două jocuri contând pentru etapa cu numărul 18, celelalte patru dueluri ale etapei fiind amânate. Astfel Primăria Turburea își continuă parcursul senzațional din retur, bifând a șaptea victorie la rând, 7-3 cu Primăria Mușetești iar în cel de-al doilea joc, Primăria Fărcășești s-a impus cu scorul de 9-5 în duelul cu Primăria Târgu Cărbunești.

    Premiere-PROFILuis-Bidica-Golgheterul-TurneuluiDream-Team-aproape-campioana

     
     
     
     
     
     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: