spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPugilistul Alex Gabroveanu vrea să boxeze la Târgu-Jiu

    Pugilistul Alex Gabroveanu vrea să boxeze la Târgu-Jiu

    alex gabroveanuLuptătorul Alex Gabroveanu a reuşit o performanţă incredibilă în Germania, asta după multă muncă şi sacrificii îmbinate cu pasiune, aşa cum spune chiar el. Gorjeanul boxează de mai bine de doi ani pentru un club din Germania şi a reuşit să se impună într-o gală desfăşurată la Karlsruhe, iar acum se pregăteşte de o nouă etapă. Alexander Grau, aşa cum este cunoscut în Germania, spune că şi-ar dori foarte mult să boxeze acasă, în Târgu-Jiu.

    Pugilistul Alex Gabroveanu s-a făcut cunoscut în ţară, dar şi în străinătate. Târgujianul a devenit campion naţional la kickboxing, iar acum este boxer la categoria grea, reuşind de curând să se impună într-o gală organizată în Germania, la Karlsruhe. „De doi ani şi jumătate sunt în Germania, unde am început şi boxul profesionist. Am 9 meciuri câştigate acolo, dintre care 8 prin knock-out şi unul la puncte, ultimul dintre ele”, a declarat Alex Gabroveanu.

    „Sper să ajung cât mai sus”

    Chiar dacă boxează în Germania, luptătorul gorjean speră să poată lupta în oraşul din care provine. „În scurt timp o să boxez pentru centură pe care sper să o aduc la Târgu-Jiu, vreau să boxez aici, să vedem dacă este posibil. Sper să ajung cât mai sus. Aş vrea să boxez chiar pentru titlu aici. Am purtat câteva discuţii, dar momentan nu s-a concretizat nimic”, a mai spus pugilistul.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: