spot_img
19.6 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertRăducan după Iordănescu la bulgari!?

    Răducan după Iordănescu la bulgari!?

    Presa din Bulgaria a anunţat că actualul şef al pandurilor, Narcis Răducan ar putea părăsi echipa gorjeană în perioada următoare. Motivul ar fi legat de o ofertă venită din partea celor de la TSKA Sofia, acolo unde jurnaliştii bulgari spun că Edi Iordănescu l-ar dori pe Răducan alături în proiectul demarat la Sofia. „Răducan e foarte apropiat de familia Iordănescu, a lucrat la Pandurii împreună cu Edward și are mare experiență ca manager. E cerut chiar de noul tehnician la ȚSKA”, a dezvăluit ieri agenția online Sportal, care precizează că „Hristo Stoicikov a anunțat deja într-o conferința de presă recentă că este posibil să vină la Sofia un nou director”.

    sport-02-1

    Dezminte oferta

    Şeful pandurilor, Narcis Răducan a dezminţit oferta venită dinspre bulgari anunţând că se focusează doar pe munca de la Târgu-Jiu. „Toată energia mea este canalizată acum doar pe Pandurii pentru că am aici o misiune de îndeplinit și în plus sunt încă sub contract. Chiar nu pot să mă gândesc acum la alte echipe, oricât de tentante ar fi ofertele. Poate, în viitor, dacă lucrurile nu vor evolua la Târgu Jiu așa cum trebuie, atunci e posibil orice… Momentan însă, mă concentrez doar pe munca mea de la Pandurii, suntem în plin sezon și e greu să iau decizii așa de rapide”, a declarat Narcis Răducan.

    Medina a plecat

    Oficialul pandurilor a confirmat că spaniolul Medina Ortega s-a despărţit de Pandurii. „Cu Medina am încheiat socotelilem, ne-am despărțit în termeni amiabili. Conform înțelegerii, el a plecat liber de contract și fără a avea pretenții financiare. În schimb l-am adus pe Antal, care sigur ne va fi mult mai util. Plus că la el a fost un caz special, a venit în primul rând să joace și a acceptat să fie plătit doar de două ori pe an, la fel ca și Voiculeț și Țucudean. Este adevărat, salariul lui va fi plătit doar 25% de Pandurii, restul de Hapoel. Practic va lua de la noi aceiași bani pe care îi lua Medina”, a mai spus Narcis Răducan.

    Nistor, dinamovist cu acte în regulă

    Dan Nistor a semnat ieri cu Dinamo, acolo unde va evolua în următoarele două sezoane. „Sunt foarte bucuros că am venit la Dinamo. Sper să fac lucruri bune aici și să câștigăm un trofeu. Este cea mai de tradiție echipă din România și cei mai frumoși fani. Sper să fie bine aici. Paul Anton mi-a spus numai cuvinte frumoase. Sper să reajung la națională. Despre galeria lui Dinamo nu mai am ce să zic. Ne-a lăsat pe toți fără cuvinte la fiecare meci. E printre cele mai tari din Europa”, a declarat Dan Nistor, noul jucător al lui Dinamo.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: