spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertReacţia lui Grigoraş după calificarea în Cupa României!

    Reacţia lui Grigoraş după calificarea în Cupa României!

    Echipa antrenată de Petre Grigoraş s-a calificat fără emoţii în optimile Cupei României. Pandurii a învins Poli Timişoara cu scorul de 3-0, prin golurile marcate de Valentin Alexandru 39`, Obodo 48`(penalti) şi Bunoza 90`.

    Grigoraş e supărat: „Am arătat ca o echipă de cartier, ne-a tremurat echipamentul”

    Pentru acest meci tehnicianul pandurilor nu a apelat la jucătorii titulari în campionat precum Ţucudean, Sânmărtean şi Antal, cooptând în lot foarte mulţi jucători tineri. „Cred că s-a văzut diferenţa de valoare şi de experienţă şi chiar dacă poate nu s-a forţat foarte mult în această partidă ne-am îndeplinit obiectivul, acela de a merge mai departe. Am încercat să tratăm competiţia foarte serios pentru că e o competiţie a surprizelor şi noi nu voiam să fim o surpriză neplăcută, să primim o lovitură”, a declarat Petre Grigoraş.

    „O să plec ultimul de aici”

    În ciuda acestei victorii, Grigoraş susţine că jucătorii săi sunt afectați de problemele financiare cu care se confruntă clubul, dar nu s-a gândit să plece de la echipă. „Cât am dori noi să fim profesioniști, cât ar dori jucătorii să nu se gândească la astfel de lucruri, este imposibil să fii sută la sută. Lucrul ăsta s-a văzut și în evoluția noastră și în rezultatele din ultimul timp, rezultate mai puțin bune. Au avut și ei așteptări că lucrurile vor intra în normalitate. Dar totul are o limită și nu știu cât se va mai putea merge în acest ritm. Dacă am putea să plecăm în altă parte cred că mulți ar pleca. Sau și eu dacă aș avea posibilitatea să merg în altă parte, dar am zis că o să plec ultimul de aici, de-al dracului. Sunt eu al dracu și nu o să plec”, a spus Petre Grigoraş, pentru Dolce Sport.

    Duelul oltenilor

    Pentru gorjeni urmează două meciuri dificile în campionat. Petre Grigoraş este de părere că dacă problemele financiare nu se vor rezolva în perioada următoare, şansele ca Pandurii să fac un meci bun contra echipei de pe locul al doilea sunt slabe. „Avem următoarele două jocuri, două deplasări, infernale cu Universitatea Craiova care e într-o formă de zile mari şi cu Astra, campioana en-titre, deci două deplasări extrem de importante şi dificile. Sperăm ca şi starea noastră de spirit să se schimbe. Dacă nu, sigur că nu sunt un tip pesimist, dar şansele de a scoate ceva din aceste două meciuri sunt minime”, a spus Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: