spot_img
4.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertReduceri de salarii la Pandurii?! Ce spun acţionarii

    Reduceri de salarii la Pandurii?! Ce spun acţionarii

    panduriiAdministratorul special al Clubului Pandurii, Marin Golea, a declarat ieri că urmează să propună măsuri pentru reducerea salariilor, primul vizat fiind preşedintele Narcis Răducan, a cărui leafă se ridică la câteva mii de euro. Acţionarii susţin însă că nu s-a discutat nimic oficial despre această posibilitate.

    Deşi situaţia de la Pandurii este una gravă, nimeni nu vorbeşte concret despre cum ar putea fi salvată această echipă. Mai mult decât atât, jucătorii de bază iau în calcul varianta plecării, în cazul în care salariile acestora ar fi reduse la aproximativ 1000 de euro. „Încă nu s-a discutat nimic oficial vis-a-vis de renegocierea clauzelor contractuale. Nici nu ştiu dacă se pot renegocia având în vedere că sunt încheiate pe perioade timp clare şi pe anumite clauze contractuale clare”, a precizat Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

    Deşi au existat promisiuni pentru jucători că îşi vor primi un salariu restant, acest lucru nu s-a concretizat. Florin Cârciumaru susţine că s-a bazat pe banii din drepturile TV, care însă nu au fost viraţi către club, salariile neputând fi achitate până când nu se va primi un răspuns de la Liga Profesionistă de Fotbal.

    „Nu este vorba de minciună, îmi pare rău că domnul Grigoraş foloseşte asemenea cuvinte pentru că primăria Târgu-Jiu spune ceea ce primeşte ca promisiune. Deci noi nu putem să alocăm bani de la bugetele locale pe care le avem, aşa s-a stabilit. În momentul de faţă, echipa fiind în insolvenţă, noi nu mai avem un cuvânt de spus şi administratorul juridic a aşteptat confirmări de la LFP privind banii pe care trebuie să îi primească pe contractul de televiziune, nu s-a primit răspunsul şi ca atare nu s-au putut da banii pentru salarii”, a declarat Florin Cârciumaru, reprezentantul Primăriei Târgu-Jiu în AGA Clubului.

    Acesta a mai spus că o astfel de măsură de diminuare a salariilor nu va putea fi făcută decât după ce se vor analiza toate contractele jucătorilor.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: