spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertRenaște Pandurii? Flavius Stoican: „Toată lumea ne vede retrogradați!”

    Renaște Pandurii? Flavius Stoican: „Toată lumea ne vede retrogradați!”

    Ieri a avut loc prezentarea oficială a noului antrenor al echipei Pandurii. Alături de Flavius Stoican în cadrul conferenței de presă, a fost prezent și directorul sportiv, Robert Bălăeț, dar și administratorul special al echipei, Marin Golea.

    Renaște Pandurii? Flavius Stoican: „Toată lumea ne vede retrogradați!”Renaște Pandurii? Flavius Stoican: „Toată lumea ne vede retrogradați!”Administratorul special al clubului recunoaște că situația în care se află echipa este una grea, însă speră ca jucătorii tineri să facă o figură frumoasă în partea a doua a campionatului. „În aceste condiții grele, Flavius Stoican a acceptat să vină lângă noi. Are un lot la dispoziție și încearcă să selecteze dintre jucători. Este o situație extrordinar de dificilă. Îmi pare rău că fostul staff tehnic nu a înțeles situația prin care a trecut clubul, condițiile financiare nu mai sunt aceleași, acționarii nu ne pot sprijini în această perioadă pentru că nu au bugetele aprobate. Pentru perioada următoare avem un buget de 1 milion de euro, sunt drepturile TV și drepturile UEFA care trebuie să ne intre luna aceasta în conturi. În condițiile aceastea am fost nevoit să înaintez către acționari un buget pentru 21 de jucători și patru antrenori cu o sumă medie de 1500 de euro. Știu că nu se poate face performanță, dar sunt jucători tineri care vor să se afirme și Clubul Pandurii le asigură, cel puțin în acest retur, posibilitatea să se afirme pe scena din Liga I.

    Flavius Stoican: „Cea mai mare provocare din carieră”

    Renaște Pandurii? Flavius Stoican: „Toată lumea ne vede retrogradați!”Flavius Stoican a declarat la prima sa conferință în calitate de antrenor al pandurilor că această experiență reprezintă cea mai mare provocare din cariera sa de până acum. Deși a fost sfătuit să nu accepte oferta oficialilor gorjeni, dată fiind situația financiară în care se află clubul, Stoican a precizat că are încredere că poate face o figură frumoasă la Pandurii, mai ales că a mai trecut printr-o situație similară, la Dinamo București. „Am ales Pandurii Târgu-Jiu pentru că sincer vă spun cred că este cea mai mare provocare din cariera mea de antrenor, chiar dacă nu este carieră de foarte mult timp în ceea ce privește antrenoratul, dar în aceeași idee am mai trecut printr-o astfel de perioadă, poate nu la fel de grea, la un club destul de important din România, într-o situație cu salarii destul de mici, cu jucători care erau dornici de performanță, mă refer la Dinamo București și am reușit împreună cu ei să ajungem pe un loc de cupele europene, un loc la care, la începutul campionatului, nimeni nu visa. Am încredere că pot face treabă, chiar dacă toată lumea, în aceste condiții, ne vede retrogradați”, a spus Flavius Stoican.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: