Acasa / Headlines / S-au reunit Pandurii

S-au reunit Pandurii

Noutăţile la prima mişcare: Mamele, Melinte, Ignea şi Matulevicius

Joi, 14 iunie este ziua în care Pandurii şi-au început munca în noua stagiune. Primul antrenament a avut loc joi după-amiaza la o temperatură ce se apropia de 30 de grade la ora 18.00. Grig şi-a scos elevii la alergare, a glumit cu ei, dar i-a şi atenţionat că are de gând să facă treabă bună în acest an. Deşi obiectivul nu s-a stabilit, Grig a anunţat că vrea să ridice ştafeta spre primele şase locuri. Începutul e promiţător, însă să vedem şi finalitatea…

Noutăţile pandurilor

La prima şedinţă de pregătire, profesorul Grigoraş a avut 27 de elevi. 25 din ei au putut să iasă la tablă şi să facă exerciţiile, un altul a fost spectator iar altul a făcut şedinţa separat. Maxim a acuzat o stare de oboseală şi nu a riscat să intre la alergare mai tare, aşa că s-a antrenat separat. În schimb, atacantul Deividas Matulevcius a ajuns târziu de pe drum, a întârziat 45 de minute şi a asistat la şedinţa de pregătire de pe marginea terenului. Grigoraş l-a întâmpinat pe elevul său cu braţele deschise, pentru ca apoi viitorii lui colegi să-l salute chiar în limba rusă. Noutăţile sunt Melinte, Mamele, Ignea şi Matulevicius. Au lipsit şase jucători. Cardoso, Mingote, Ibeh, Pleaşcă, Viera şi Răduţ, toţi fiind învoiţi de către conducere pentru câteva zile.

Trei mutări într-o zi

Joi a fost o zi agitată la Pandurii. Oficialii au reuşit să perfecteze trei mutări. Mai întâi, Cosmin Băcilă a semnat prelungirea de contract pe timp de doi ani, pentru ca apoi Cristian Melinte să semneze şi el pentru un împrumut pe un sezon, jucătorul venind din Italia de la Palermo. Melinte poate juca atât la mijloc la închidere cât şi ca fundaş central, anul trecut acesta evoluând 25 de meciuri pentru Petrolul Ploieşti. Ultima mutare a fost cea a lui Alexandru Dan, un jucător de 18 ani component al echipei naţionale de juniori under 19, mijlocaş la închidere care a fost monitorizat timp îndelungat de olteni. Referitor la prelungirea contractului pentru Băcilă, acesta era bucuros că va continua să lucreze cu Grig. Este o revenire normală, o revenire pe care o aşteptam şi care mă bucură. Mă bucur că voi fi din nou alături de colegii mei şi că s-a terminat calvarul prin care am trecut. Perioada de negocieri a fost grea Şi regret faptul că semnarea contractului a venit atât de târziu. Important este că am reuşit să ne înţelegem şi să mergem mai departe împreună într-un sezon pe care eu îl vreau pentru Pandurii măcar la fel de bun ca şi cel precedent”, a spus Băcilă.

Brata cedat pentru un an

Gorjenii nu doar achiziţionează ci şi cedează. Astfel, Ciprian Brata nu intră în vederile lui Petre Grigoraş pentru viitoarea stagiune, aşa că gorjenii au căutat soluţia cea mai la îndemnă. Şi cum Ionuţ Badea a fost cel care l-a adus pe Brata la Târgu-Jiu, era clar că tehnicianul îi va întinde o mână jucătorului său şi-l va lua la FC Braşov. „Ciprian Brata va fi împrumutat un sezon la FC Braşov. Sperăm să fie o mutare de bun augur, el să joace, iar la anul când va reveni să fie o soluţie pentru noi”, a comentat preşedintele Pârvulescu.

Lotul prezent la reunire:
Lazar, D. Popescu, Horvat – portari
Unguruşan, Rusu, Voiculeţ, Băcilă, Oiţă, C. Cristea, A. Voinea, Grigoraş, Avramescu, Ciucur, Unguru, R. Dumitru, Lemnaru, Tătaru, Nistor, Maxim, Neagu, A. Vlad, Rada, R. Lupu (junior), Melinte (Palermo), Ignea (UTA), Mamele (Concordia), Matulevicius (Polonia) – jucători
Viera, Cardoso, Mingote, Ibeh, Pleaşcă, Răduţ, Brata – învoiţi

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*