spot_img
13.8 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Să ieşim rapid din subsol"

    „Să ieşim rapid din subsol”

    – Tot Pârvulescu susţine: „Vin două meciuri cruciale, de care pe care”

    Preşedintele pandurilor, Eugen Pârvulescu este încântat de victoria contra CFR-ului. „Abia a doua zi după meci am început să conştientizez ce importantă a fost victoria cu CFR. Sunt trei puncte foarte importante puse de noi în clasament. Am sărit deja peste linie şi asta e de bun augur”, a spus Pârvulescu. Acesta merge mai departe şi spune că trupa antrenată de Petre Grigoraş este în creştere de formă şi astfel şansele ca zestrea de puncte să fie îmbunătăţită au crescut.

    „Să nu pierdem în Bănie”

    Din punctul de vedere al lui Eugen Pârvulescu, Pandurii trebuie să obţină cel puţin patru puncte din meciurile cu Universitatea Craiova şi Victoria Brăneşti. Şi cum în fotbal primul meci e cel mai important, gorjenii se gândesc să dea lovitura chiar în Bănie, o contracandidată la evitarea matineului. „Mergem la Craiova să ne jucăm şansa. E un joc foarte important şi degeaba suntem acum deasupra liniei dacă vom reveni acolo jos. Eu nici nu mă gândesc să pierdem. Vrem să luăm puncte şi să ieşim rapid din subsol”, a spus preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu.

    Plan de evadare !

    De un lucru este sigur Pârvulescu. „100% Pandurii nu va retrograda”, susţine omul adus în vară la Târgu-Jiu pentru a se ocupa de destinele gorjenilor. Mai mult, Eugen Pârvulescu se gândeşte că partidele cu Craiova şi Brăneşti sunt la îndemâna pandurilor, chiar dacă la prima vedere sunt ca două finale. „Cele două meciuri pe care le avem sunt cu contracandidatele noastre la evitarea retrogradării. Sunt meciuri de care pe care, fiecare joc e de şase puncte”, a mai menţionat Pârvulescu. Mai mult, oficialul pandurilor a făcut şi planul de evadare din subsol. „Cu o victorie în Bănie o să ne desprindem în clasament faţă de Universitatea Craiova iar asta ne va da încredere pe mai departe. Dacă nu vom pierde la Craiova şi vom bate pe Victoria Brăneşti atunci ieşim din zona aceasta periculoasă. Aproape totul va depinde de aceste două meciuri din săptămâna asta. Sper ca duminică seara să avem 29 de puncte în clasament şi să prindem plutonul de echipe aflat în zona mai liniştită a clasamentului”, a încheiat Eugen Pârvulescu.

    Suntem out-sideri în Bănie

    Chiar dacă Universitatea Craiova nu a mai bătut pe cineva de etape bune, iar Pandurii pare a fi pe val după victoria cu CFR, casele de pariuri îi dau favoriţi în meciul de mâine din Bănie pe doljeni. Astfel, trupa lui Petre Grigoraş pleacă cu şansa a doua în meciul disperării, pariorii considerându-i pe adversarii noştri drept favoriţi. Astfel, la casele de pariuri, o victorie a Universităţii are cotă de 2,30, egalul este cotat la 3,20 în timp ce succesul pandurilor are cotă de 2,95. Dubla 1X are cotă de 1,34, X2-ul are cotă 1,53 în timp ce victoria uneia din cele două echipe are cea mai mică cotă, 1,29.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: