spot_img
11.7 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertSe mai salvează Pandurii ?

    Se mai salvează Pandurii ?

    „Să dăm mână cu mână şi să salvăm Pandurii împreună”. Asta spuneau ieri doi susţinători ai pandurilor dispuşi să vină cu bani de acasă pentru a dona în vederea salvării echipei de fotbal. Planul suporterilor este acela de a-i trezi pe oamenii cu dare de mână şi a-i determina să vină lângă echipă cu cât poate fiecare.
    Pandurii are nevoie de o infuzie de capital pentru a-şi continua existenţa. Cuţitul a ajuns deja la os, iar dacă membrii asociaţi nu vor găsi soluţii de finanţare se va ajunge în situaţia în care şi la Pandurii la fel ca şi la Energia se va pune lacătul. Astăzi, la prânz, va şi avea loc o întâlnire a membrilor asociaţi de la Pandurii cu câţiva oameni de afaceri din Gorj, oameni capabili să vină cu bani la echipă sub formă de sponsorizare, astfel încât echipa să fie salvată. Dacă nu se vor găsi resurse, atunci Pandurii poate intra în faliment, iar locul din Liga 1 va fi pierdut, ceea ce ar fi o lovitură sub centură pentru mulţi din Gorj.

    sport-01-7

    Acţiune de sensibilizare

    Planul disperat al susţinătorilor echipei de fotbal are doar rol de a-i trezi la viaţă pe finanţatorii echipei Pandurii. „Donaţiile se vor face într-un cont al clubului, va fi transparenţă totală. Am fost contactat să se facă donaţii de anumite persoane, însă pe toţi îi îndrum spre club. Mulţi oameni şi-au oferit sprijinul şi să dea fiecare cât poate pentru a ajuta echipa să treacă peste aceste momente grele. Mă impresionează că oamenii săraci, oameni care au pensii mici îşi rup de la gură şi dau pentru echipa aceasta. Aşa ar trebui să facă mulţi”, a comentat liderul galeriei Durii, Vali Peptenatu.

    Cine susţine fotbalul?

    Totuşi, aceşti bani ce se colectează public nu prea pot ajuta prea mult echipa de fotbal care are de dat bani mulţi la Finanţe sau către foştii jucători. De apreciat gestul fanilor, însă adevărata salvare trebuie să vină din altă parte. Finanţatorii caută soluţii, şi tocmai de aceea i-au invitat astăzi la orele prânzului pe oamenii de afaceri din Gorj la o discuţie pentru a le solicita sprijinul în ajutorarea echipei de fotbal. Marele semn de întrebare este legat de cine va participa la aceşti întâlnire, dar mai ales ce oameni de afaceri din Gorj îşi vor şi oferi sprijinul financiar pentru a scoate Pandurii din groapa în care se află.

    Tremură pentru viitorul echipei

    Apăsătoare este şi atmosfera din jurul echipei de fotbal. Chiar dacă Petre Grigoraş a încercat să ţină departe de vestiarul echipei aceste discuţii legate de incertitudinea viitorului existenţei echipei de fotbal Pandurii, unele temeri tot au pătruns în vestiar. Totuşi, Grigoraş a discutat cu jucătorii lui, a încercat să le explice că oamenii din proiect vor face tot posibilul pentru a menţine proiectul, însă tot există o doză de îndoială. „Nu am avut timp de lamentări până acum, dar ne apasă taxele şi impozitele, plus salariile restante. Şi nu ne-am dori să înceapă depunctările. Munceşti în zadar să câştigi puncte şi ţi le ia pentru că nu ai posibilitatea să plăteşti anumite contracte pe care le-ai făcut în trecut. S-a auzit şi în Europa de Pandurii Târgu-Jiu, ceea ce nu se întâmplase până acum, şi ar fi păcat ca această echipă să dispară aşa cum au dispărut Rapid, U Cluj sau Petrolul”, a declarat Petre Grigoraş pentru sport.ro.

    Greu fără CEO

    Din păcate, Pandurii a depins de finanţarea CEO. Sistarea banilor dinspre CEO a dus la acest dezechilibru major în privinţa situaţiei financiare. Fără banii de la CEO, Pandurii este pe butuci, iar marea problemă este că acest colos energetic nici nu dă semne că ar dori să revină la sentimente mai bune. Cel mai probabil, Pandurii trebuie să o ducă până la iarnă, atunci când vor avea loc alegeri, iar în funcţie de decizia votului final la nivel de ţară se va şti dacă această echipă va muri sau va continua să existe. Însă, până la iarnă mai e atât de mult timp încât e greu de spus că gorjenii vor ajunge cu bine în acel punct fără a primi ceva bani acum de la cineva din exterior. CEO nu va da bani, lucru confirmat de actualul ministru, aşa că soarta pandurilor stă la mâna altora…

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: