spot_img
5.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertSoarta Clubului Pandurii, decisă în primăvară! Marin Condescu: „Nu putem vorbi de...

    Soarta Clubului Pandurii, decisă în primăvară! Marin Condescu: „Nu putem vorbi de faliment, putem chiar să ieșim din insolvență”

    Se prelungește agonia pentru Clubul Pandurii Târgu Jiu. Judecătorii au amânat, din nou, pronunțarea deciziei în cazul cererii de falimentare a Clubului emisă de administratorul judiciar. Între timp, fosta conducere a echipei face planuri de viitor. Condescu îi asigură pe jucători că își vor primi salariile la timp și că până la noul termen de judecată situația financiară a clubului se va redresa.

    14 martie este noul termen dat ieri de instanța gorjeană. Perioada este considerată una propice de cei care se ocupă acum de echipă pentru a rezolva problemele financiare ale Clubului. „S-a dat timp să fie cercetate documentele pe care le-am dus în apărare. Până atunci sperăm să înceapă și procesul pe civil privind finanțarea Clubului. Sunt foarte optimist. E decizia judecătorului. Nu putea să aibă la această dată toate materialele, de aceea a dat punctul nostru de vedere, pentru a fi studiat de administratorul judiciar. Administratorul a fost cel care a deschis procesul în luna iunie a anului trecut, când încă nu se terminase inventarierea bunurilor clubului. În momentul acesta, la masa activă a Clubului, împreună cu creanțe, sunt bunuri de peste 6 milioane de euro, iar toată datoria Clubului este undeva la 4 milioane de euro. Dacă facem un calcul, nu numai că nu putem vorbi de faliment, însă putem ieși și din insolvență. Toată averea Clubului este undeva la 10 milioane de euro, incluzând aici terenurile sintetice, Clubul de juniori etc. Acestea sunt bunuri pe care nu poți să le valorifici dacă dorești să continui munca. Cele 6 milioane de euro provin, în mare parte, din creanțele pe care le avem la CEO, Primăria Târgu Jiu, Consiliul Județean Gorj. Vorbim de active, deci acești bani îi vom recupera”, a declarat Marin Condescu, unul dintre creditorii echipei gorjene.

    În ceea ce privește îngrijorarea fotbaliștilor față de pronunțarea instanței, Condescu a afirmat că „este normal ca jucătorii să aibă emoții, este o piatră de hotar care trebuie trecută”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: