spot_img
5.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertSperă la o nouă victorie

    Speră la o nouă victorie

    panduriiPandurii Târgu-Jiu va juca astăzi împotriva ACS Poli Timişoara. Meciul va fi unul destul de dificil având în vedere faptul că ambele echipe se bat pentru a rămâne în Liga I, având acelaşi număr de puncte. Primarul interimar al municipiului, Aurel Popescu, speră ca lucrurile la nivelul conducerii clubului să se liniştească, astfel ca echipa să poată obţină o nouă victorie şi să se salveze de la retrogradare.

    Lupta pentru rămânerea în prima ligă şi în sezonul următor a devenit tot mai acerbă după ultima victorie a pandurilor. Formaţia lui Flavius Stoican a acumulat 23 de puncte, la egalitate cu Poli Timişoara şi Concordia Chiajna. Primarul interimar, Aurel Popescu, spune că, în acest moment, cel mai important este ca la Pandurii să fie depăşite toate problemele, astfel încât echipa să se menţină în continuare în Liga I. „Pe mine mă interesează în mod special starea pe care o au în acest moment jucătorii din punct de vedere psihic, din punct de vedere a liniştii de care au nevoie pentru că mâine este un meci foarte important pentru noi. Ştim foarte clar că şi Poli Timişoara se pregăteşte serios de abordarea acestui meci. Am văzut în urmă cu două zile că abordarea meciului cu Dinamo a fost una mai specială, în sensul că au folosit mai mult rezervele, lăsându-şi titularii să se relaxeze şi să se pregătească pentru meciul cu Pandurii Târgu-Jiu. Ne interesează foarte mult ca Pandurii să facă încă o dată o figură frumoasă şi să ieşim din tensiunea din acest moment de la club”, a declarat Aurel Popescu.

    Pandurii Târgu Jiu a învins, vineri, la Drobeta Turnu Severin, cu scorul de 1-0, echipa ASA Târgu Mureş. Astăzi, gorjenii vor juca împotriva ACS Poli Timişoara, pe Stadion Dan Păltinișanu, începând cu ora 20.30.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: