spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertSportiv din Târgu-Jiu, campion naţional la kickboxing

    Sportiv din Târgu-Jiu, campion naţional la kickboxing

    Un sportiv în vârstă de 11 ani, legitimat la clubul sportiv „Renshi“ din Târgu Jiu, a câştigat titlul de campion naţional la kickboxing.

    Flavius Boceanu a fost singurul sportiv din Târgu-Jiu care a participat la Campionatul naţional de Freestyle Kickboxing, care s-a desfăşurat sâmbăta trecută, la Râmnicu Vâlcea. La competiţie au participat 27 de cluburi din toată ţara şi 70 de sportivi. Flavius Boceanu a obţinut titlul de campion naţional la categoria de vârsta de 11 ani, 30 de kilograme. „Flavius Boceanu a început să practice acest sport de puţin timp şi a reuşit să-şi confirme valoarea. Este elev la Şcoala gimnazială nr. 1 din Târgu Jiu. Este bine pregătit şi l-am ales să participe la acest campionat“, ne-a spus antrenorul său, Iacob Cherşi.
    IMG_4391
    Trei sportivi din Târgu-Jiu pregătiţi de Iacob Cherşi au reuşit, anul trecut, să câştige titlul de campion naţional la unifight, la categoria de vârstă de 16 ani, 56-60 de kilograme. „Unifight este un sport de viitor, pentru că-i pregăteşte pe cei care-l practică să intre în structurile poliţiei, jandarmeriei sau armatei.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: