spot_img
4.1 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertStadionul de la Târgu-Jiu, APROAPE GATA! Imaginile din noul municipal te vor...

    Stadionul de la Târgu-Jiu, APROAPE GATA! Imaginile din noul municipal te vor impresiona

    stadion 2Lucrările de realizare a noului Stadion Municipal din Târgu-Jiu, în valoare de 20 de milioane de euro, sunt în graficul stabilit, au anunțat autoritățile locale. Potrivit primarului interimar, Aurel Popescu, la sfârşitul lunii iulie este foarte posibil să fie programată recepţia finală.

    stadion 3La finalul lunii iulie, noul stadion municipal, o investiție de peste 20 milioane euro, va fi gata de recepția finală! Aceasta este promisiunea reprezentantului autorității publice locale! În prezent se lucrează în paralel cu montarea scaunelor în tribune şi amenajarea hotelului de patru stele din incinta obiectivului, la mărirea pistei de atletism cu încă un culoar, în vederea avizării de către Federaţia Română de Atletism a organizării la Târgu-Jiu de competiţii naţionale şi internaţionale. „Ne aflăm aici pentru a vedea începerea lucrărilor la pista de atletism, această pistă se va reabilita, se va moderniza. Pista se va mări cu încă un culoar, deci vor fi şase culoare de alergare şi nu numai, pentru că va fi dotată cu tot ce înseamnă mobilier şi tot ce înseamnă dotări pentru ca disciplinele sportive care vor putea fi dezvoltate aici să fie unele cât mai intens solicitate – cursa cu obstacole, aruncarea cu discul, aruncare cu ciocanul, toate disciplinele sportive din ramura atletism. Este foarte importantă mărirea pistei cu încă un culoar pentru ca Federaţia Română de Atletism să avizeze şi să permită organizarea de competiţii naţionale şi internaţionale aici”, a spus Aurel Popescu, primarul interimar.

    stadion 1stadion 8

    Se lucrează în ritm alert

    stadion 4A început şi degajarea zonei exterioare a stadionului pentru a fi demarată amenajarea peisagistică din jurul obiectivului. Constructorii fac tot posibilul ca lucrările să se înscrie în grafic. „Această amenajare se va încadra în amenajarea întregii zone centrale (…). Am făcut destul de mulţi paşi şi în ceea ce priveşte realizările din hotelul de 4 stele care este în componenţa obiectivului. S-a terminat deja tot ce înseamnă parte de instalaţii sanitare, termice, electrice, dotări necesare pentru ca hotelul să fie clasificat ca unul de patru stele. Urmează şi aprovizionarea mobilierului şi hotelul poate fi deja recepţionat în perioada care urmează. Până la sfârşitul lunii iulie trebuie finalizate lucrările, constructorii sunt în grafic şi sperăm ca la sfârşitul lunii iulie să fie deja posibilă o programare a recepţiei finale”, a afirmat primarul interimar al municipiului Târgu-Jiu.

    stadion 5stadion 7stadion 6

     
     
     
     
     
     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: