spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertUn jucător de la Pandurii, convocat la Naţionala de juniori

    Un jucător de la Pandurii, convocat la Naţionala de juniori

    Yasin HamedYasin Hamed, transferat la Pandurii la începutul acestui an, a fost convocat la echipa naţională de juniori Under 18 ani a României. Aceasta este prima convocare a unui jucător al echipei Pandurii în acest an la unul din loturile naţionale, tinerii juniori de la centrul de Copii şi Juniori al clubului Pandurii fiind convocaţi frecvent în anii trecuţi la acţiuni de selecţie şi meciuri oficiale sau amicale ale loturilor naţionale.

    Pe adresa clubului Pandurii a fost transmisă din partea departamentului de juniori al FRF convocarea tânărului jucător de 17 ani al echipei Pandurii, Yasin Hamed, la un turneu de meciuri internaţionale care se va desfăşura săptămâna viitoare în Italia. Este vorba de o acţiune de pregătire a lotului U 18 ani, juniori născuţi în anul 1999, care vor deveni juniori U19 de la 1.07.2017. Turneul de meciuri de pregătire pentru naţionala Under 18 ani va avea loc în localitatea Fiuggi din Italia, situată la aproximativ 100 de km de Roma, turneul la care va lua parte naţionala României fiind numit “Roma Caput Mundi!”. Reunirea lotului naţionalei Under 18 ani a României este programată pe data de 25 Februarie 2017, ora 13:00, la Centrul de Fotbal de la Buftea.

    Turneul va avea loc în perioada 25 februarie – 03 3artie 2017, după următorul program:
    – 27 Februarie 2017 : ROMANIA – TARA GALILOR (WCFA)
    – 28 Februarie 2017 : GRECIA (EPS PELLAS) – ROMANIA
    – 02 Martie 2017 : C.R. LAZIO – ROMANIA
    – 03 Martie 2017 : FINALA (În cazul calificării).

    Născut în România, la Salonta, Yasin Hamed are şi naţionalitate sudaneză tatăl său fiind venit la studii în România din Sudan. Juniorul de 17 ani al echipei Pandurii a făcut primii paşi în fotbal la Salonta, promovând în Liga I la doar 16 ani la ASA Târgu Mureş. Până acum a evoluat în cinci jocuri în prima ligă, fiind în atenţia selecţionerilor loturilor naţionale de juniori şi tineret. În ceea ce priveşte convocarea sa în premieră la echipa naţională de juniori a României, Yasin Hamed o consideră un pas înainte în carieră dar spune că la fel de important este cum evoluează şi la echipa de club.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: