spot_img
21.2 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertUn nou test pentru Pandurii

    Un nou test pentru Pandurii

    Voluntari-Pandurii este un meci 1X2. Târgujienii par să fie uşor favoriţi în acest duel, însă meciul din capitală nu va fi deloc uşor în condiţiile în care echipa din Voluntari este o echipă care poate bate pe oricine, dar poate să şi piardă în faţa oricui. Chiar şi Petre Grigoraş a sesizat această inconstanţă a echipei adverse, însă trage şi un semnal de alarmă. „Dacă urmăriţi evoluţia echipei din Voluntari de anul acesta este diferită faţă de anul trecut. Au şi schimbat câţiva jucători, au apărut jucători buni care au făcut diferenţa. Voluntari este cu totul o altă echipă faţă de anul trecut. Avem un joc extrem de greu, ne interesează foarte mult să scoatem un rezultat favorabil”, a comentat în cadrul conferinţei de presă, Petre Grigoraş.

    sport-01-19

    „Mergem la victorie”

    Târgujienii stau bine din punct de vedere al rezultatelor, dar asta nu este suficient. „Venim după un egal acasă în urma unui joc mai puţin reuşit cu CFR. Am analizat jocul cu CFR şi am învăţat din greşelile făcute. Vreau să găsesc cel mai bun 11 şi duminică să ne prezentăm bine la Voluntari pentru că va fi un meci dificil. Niciodată nu am mers la egal, orice rezultat până la urmă şi un egal e un punct câştigat. Nu este ţelul nostru egalul. Mergem să jucăm la victorie, iar dacă va ieşi un egal nu va fi o catastrofă. După cum i-am văzut pe Voluntari sunt în formă bună. Trebuie să ne concentrăm şi să fim capacitaţi 100% să scoatem un rezultat bun. Altfel nu avem nicio şansă. Va fi un meci greu. Dacă nu vom fi 100% ne vom întoarcem cu coada între picioare”, a mai punctat Grigoraş. În plus, din punctul de vedere al lui Grigoraş, un rezultat favorabil în meciul de duminică ar fi ca un dopaj moral. „Ne vom lupta de la egal la egal cu adversarul. Ne dorim să ne păstrăm un loc fruntaş, asta ne dă moral. Şi cum nu suntem 100% din toate punctele de vedere, orice rezultat bun ne ajută. Apoi vine meciul cu Steaua şi nu va mai fi nevoie de motivaţie din partea mea. Este o anumită mobilizare generală, fiecare se gândeşte să se pregătească bine şi să joace la înalt nivel. E testul decisiv când joci contra cele mai bune echipe din ţară. Am un lot echilibrat cu mici excepţii pe anumite posturi. Este posibil să apară 2-3 schimbări. Vreau să-i ţin în priză pe toţi”, a mai punctat Grig.

    Targetul lui Grig

    Minim trei din următoarele două meciuri. Asta îşi propune Grig. „Să nu-l mâniem pe Dumnezeu că poate am mai avut şi şansă. Vin două meciuri grele, dacă adunăm trei puncte cred că va fi bine. Voluntari nu mai este echipa de anul trecut, apoi vine Steaua, o echipă solidă care-şi permite să ia jucători de la orice echipă din ţară. Oamenii care sunt în jurul echipei trebuie să se gândească serios pentru că nu se poate face nimic dacă nu există stabilitate. Sperăm că oamenii cu putere de decizie vor reuşi în cel mai scurt timp să echilibreze balanţa, şi atunci având relativ o stabilitate putem spera la un nou sezon bun”, a mai punctat Grigoraş.

    „Să zicem că suntem favoriţi”

    Şi şeful pandurilor, Narcis Răducan spune că meciul cu Voluntari va fi unul dificil. „Este un meci important. Venim din postura echipei care nu a pierdut. Avem frustrările noastre că am condus cu CFR, iar în urma unei neatenţii am terminat la egalitate. Nu am pierdut încă, recunoaştem că nu suntem la capacitate maximă. Suntem în primele patru echipe, suntem în obiectivul propus. Asta dă motivaţie şi plăcere de a lucra. Campionatul continuă, vine meciul dificil cu Voluntari, apoi meciul cu Steaua. Sperăm să câştigăm acest meci cu Voluntari, o echipă imprevizibilă. Noi trebuie să fim pregătiţi şi să ne impunem. Să zicem că suntem favoriţi. Am terminat pe podium anul trecut, chiar dacă distribuţia este diferită. Suntem la început de sezon. Nu contează acest titlu de favorit sau nu”, a declarat şi Narcis Răducan, preşedintele pandurilor.

    Vali Alexandru nu se mai operează

    Doar o problemă medicală are Grigoraş. Atacantul Vali Alexandru s-a accidentat la umăr, dar într-un final nu s-a mai operat. „Vali Alexandru nu se mai operează. Vom încerca să-l mai folosim cât mai putem, dar cred că tot la operaţie va ajunge. Dacă se opera acum era două luni pe tuşă. Măcar până la finalul turului sper să joace, apoi ar avea o lună şi jumătate pe vacanţa de iarbă. Se mai întâmplă şi la case mai mari, din păcate l-am pierdut după primul meci în care a şi dat gol”, a mai declarat Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: