spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertUnde-i optimismul lui Răducan!?

    Unde-i optimismul lui Răducan!?

    Răducan, mult mai activ pe la tv decât prin clubul de unde îşi ia banii

    Narcis Răducan poate vorbi la tv despre orice subiect este întrebat. Luni seara, oficialul de la Pandurii a fost invitat din nou la sport.ro, acolo unde a vorbit despre Dinamo, Steaua, FC U Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, dar şi despre Pandurii într-un procent mai mic. Oficialul pandurilor nu avea cum să evite subiectul legat de problemele financiare, un subiect foarte dezbătut în ultimul timp în media din România. Din păcate, mesajul lui Răducan nu a fost unul pozitiv cu privire la situaţia financiară, aşa că în acest moment totul stă în puterea membrilor asociaţi.

    sport-02-28

    Întâlnirea cea de taină

    Joia trecută, o parte dintre membrii asociaţi s-au întâlnit cu jucătorii, antrenorii şi Răducan. O întâlnire în care s-a promis că se fac eforturi pentru susţinerea echipei de fotbal. „Am stat de vorbă cu jucătorii în preziua meciului cu Viitorul, era nevoie să ne simtă aproape de ei. Împreună cu cei mai mulţi dintre membrii asociaţi am avut o întâlnire cu echipa şi am clarificat anumite aspecte din ceea ce urmează. I-am updatat în legătură cu situaţia financiară şi cu speranţa că vom avea un viitor mai frumos. Discuţia a fost interactivă şi a prins bine, dar asta nu înseamnă că s-au rezolvat problemele”, a comentat Răducan la sport.ro.
    Mai mult, şeful pandurilor a recunoscut că pericolul este mare. „Pericolul ca jucătorii să-şi depună memoriu există tot timpul, sezonul trecut am avut parte de astfel de episoade, dar jucătorii în cauză au jucat mai departe şi nu au fost stigmatizaţi de club. Mai ales dacă vorbim de situaţia în care îşi cer drepturile financiare. Situaţia nu este roză, deocamdată suntem în această situaţie şi este neclar viitorul apropiat”, a mai punctat Răducan.

    Laude pentru Negoiţă

    Mai mult, Răducan l-a lăudat pe Ionuţ Negoiţă de la Dinamo, un om care a băgat bani în fotbal. „Aceasta este situaţia generală, oamenii care bagă bani în fotbal sunt număraţi pe degete şi mai putem şterge unul de pe listă dacă se confirmă intenţia lui Ionuţ Negoiţă. Nu este plăcut deloc şi direct proporţional avem rezultatele pe care le avem la nivel de echipe de club. Deocamdată, pe plan extern nu stăm rău cu două echipe în grupe, dar imaginea este mult mai rea, mă refer la partea financiară. Negoiţă a reuşit un lucru extraordinar, să scoată Dinamo dintr-o situaţie delicată, dar atunci când eşti la cluburile mari, Steaua, Dinamo, suporterii aşteaptă mai mult. Poate e nedrept, dar cluburile mari trebuie să câştige trofee, aceasta este presiunea pe care o ai când lucrezi acolo. Negoiţă trebuie să treacă la pasul următor, ori aduce mai mulţi bani, ori parteneri care să vină alături de dânsul”, a mai punctat Răducan.

    Nu-s departe…

    Referitor la fotbalul propriu zis, Răducan spune că echipa sa nu este în criză. „Dacă ne uităm în clasament între locul 6 şi locul 2 sunt doar 5 puncte. Situaţia se poate schimba imediat”, a mai punctat Narcis Răducan, un preşedinte cu abilităţi de director sportiv. Tot oficialul pandurilor spune că ultimul eşec putea fi evitat. „Am ieşit şifonaţi din etapa asta. Un egal era mai corect cu Viitorul, nu era un meci pe care trebuia să-l pierdem. Am pierdut totuşi cu o echipă ce ne-a reprezentat în cupele europene”, a mai declarat Narcis Răducan.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: