spot_img
16.8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăNews AlertVictorie de moral pentru Pandurii! Petre Grigoraş spune: „Ne-am dorit foarte...

    Victorie de moral pentru Pandurii! Petre Grigoraş spune: „Ne-am dorit foarte mult să câştigăm pentru a ne ridica moralul după meciurile cu Maccabi”

    sport 01Pandurii a câştigat la Timişoara, o victorie extrem de importantă pentru târgujieni care i-a dus temporar pe primul loc în Liga 1. Izbânda de pe Bega nu a fost însă lipsită de emoţii, şi asta pentru că oltenii şi-au complicat singuri existenţa şi nu au închis soarta partidei atunci când au avut ocazia! Totuşi, pe final, gorjenii au luat cele trei puncte, au câştigat la două goluri diferenţă şi au luat o gură importantă de oxigen în perspectiva meciurilor care urmează.

    „Băieţi de caracter”

    Cele două eşecuri contra celor de la Maccabi nu le-a picat prea bine pandurilor. Chiar antrenorul Petre Grigoraş a recunoscut faptul că elevii lui au fost cu moralul la pământ după eliminarea din Europa League. Cu toate astea, gorjenii au strâns rândurile şi au jucat bine contra unei echipe care a intrat în Liga 1 cu câteva zile înaintea primei etape. „Ne-am dorit foarte mult să câştigăm pentru a ne ridica moralul. Am mers mult în ultima perioadă, am făcut deplasări lungi, abia ce am revenit din Israel. Dar, băieţii s-au concentrat şi mă bucur că am câştigat într-un moment atât de delicat”, a comentat antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş.

    Aşadar, gorjenii au trecut peste dezamăgirea ratării calificării mai departe în cupele europene dar şi peste oboseala acumulată. „Am plecat de vreo şase-şapte  zile de acasă şi mai avem un meci în deplasare după partida de la Timişoara”, a mai spus Grigoraş.

    Grig, mulţumit

    Pandurii a jucat bine în multe momente în partida de pe Dan Păltinişanu, aşa că antrenorul nu avea cum să nu fie mulţumit la finalul partidei. „Jocul m-a mulţumit în mare parte. Băieţii au avut caracter, au jucat şi pot spune că am meritat victoria. Victoria este pe deplin meritată. Am controlat partida, am avut ocazii clare”, a mai punctat Grigoraş. Şi şeful echipei gorjene, Narcis Răducan a recunoscut că înainte de meci a avut ceva emoţii, dar jucătorii au dat dovadă de caracter şi au strâns rândurile la îndemnul antrenorului Grigoraş. „Grig a reuşit să aducă jucătorii cu picioarele pe pământ după meciul cu Maccabi. Dincolo de rezultat am făcut un meci bun, am practicat un fotbal foarte bun, am avut multe ocazii. Echipa şi-a creat multe ocazii, a jucat pe alocuri spectaculos. Ne-am temut de oboseala după meciul de in Israel, însă Grig i-a capacitat mental pe jucători”, a mai spus şi Narcis Răducan.

    Ei bine, tot şeful pandurilor spune că victoria nu poate fii pusă la îndoială. „Nu se poate pune la îndoială victoria noastră pentru că am avut 5-6 ocazii foarte mari. Am controlat de la început la final, am avut mingea, am avut ocazii, doar lipsa de luciditate a făcut să ratăm atât de mult”, a mai spus Narcis Răducan.

    Puncte importante

    Victoria ca victoria, însă importante sunt punctele. Practic, Pandurii a ajuns deja la cota 7 puncte după primele trei etape şi viitorul nu mai pare atât de negru. Chiar dacă se feresc să vorbească despre obiective şi tot amintesc faptul că situaţia de acum diferă de cea de anul trecut, cei de la Pandurii stau bine.

    Mulţi au spus că după plecarea lui Edi Iordănescu, Pandurii se va bate pentru evitarea retrogradării. nu pare să fie chiar aşa, ba gorjenii vor să atace podiumul, însă nu o spun tranşant. „Noii jucăm fiecare meci”, este ceea ce afirmă târgujienii. În acest moment, Pandurii are 7 puncte acumulate şi speranţe că în rundele viitoare zestrea va creşte. Unde mai pui că în acest moment, Petre Grigoraş spune că echipa nu este la un nivel de 100%, aşa că atunci când toţi jucătorii vor fi bine încărcaţi din punct de vedere fizic şi situaţia din clasament va fi bună. Se strâng puncte bune pentru perioade ce pot fi şi mai bune, aşa că sunt premise pentru o nouă performanţă la Târgu-Jiu. Sau este doar un foc de paie!? Oricum cel puţin pe hârtie, Pandurii va arăta bine cu Sînmărtean pe teren, un fotbalist care poate decide de unul singur soarta oricărui joc. Iar Pandurii chiar are nevoie acum de un asemenea fotbalist cu mare experienţă dar mai ales de mare valoare…

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: