spot_img
8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesVictorie la ultima reprezentaţie!

    Victorie la ultima reprezentaţie!

    Pandurii a încheiat seria meciurilor de acasă cu o victorie contra „lupilor galbeni”

    Pandurii: Lazar – Unguruşan, Viera, Ad. Rusu, A. Vlad – Voiculeţ, Pintilii, Nistor – A. Grigoraş (69 Batin), Lemnaru (85 Avramescu), C. Cristea (88 Brata). Antrenor: Petre Grigoraş

    Petrolul Ploieşti: Valincius – Străuţ, Melinte, Bikana, Maxim – V. Negru, Bărbulescu – Opriţa, Sitnik (46 Neagu), Borza (35 Fl. Dumitru) – Dina (76 Roman). Antrenor: Gigi Mulţescu

    Au arbitrat: Horaţiu Feşnic, Cristi Nica şi Gabriel Stroie.

    Cartonaşe galbene: Cristea (28), Rusu (93) / Bărbulescu (37), Sitnik (41), Neagu (56)

    Observatori: Rodion Cămătaru şi Constantin Ştefan

    Spectatori: 2.500

    Aer de vacanţă pe Municipal. La ultima reprezentaţie pe teren propriu a pandurilor doar 2.500 de spectatori au venit să vadă trupa lui Grig în meciul cu Petrolul. Ar putea fi chiar ultimul joc al tehnicianului pe banca pandurilor dacă Marin Condescu nu bagă mâna în buzunare să şi aducă jucători de valoare. Iar la despărţire de fani, Pandurii au jucat binişor, au câştigat şi şi-au asigurat cel puţin poziţia a 8-a în Liga 1 la finalul actualului sezon.

    Succes în familie

    Petrolul a venit la Târgu-Jiu fără artileria grea, Hamza, Mustivar, Boudjemaa şi Ben Djemia, jucători aduşi pe bani puţini dar care au făcut furori în primul eşalon. Salvaţi de la retrogradare, prahovenii au decis să le dea şanse şi altor jucători să evolueze în primul eşalon, partida de joi seara de pe Municipal fiind ca un test. Rezerve sau nu, ploieştenii au jucat atât cât au putut. Gorjenii au început meciul mai relaxaţi, au părut a fi în vacanţă în primele minute, însă şi-au revenit. Prima acţiune mai periculoasă s-a consemnat la poarta lui Lazar, în minutul 29 Dina a reluat cu capul din 10 metri, dar portarul gazdelor a scos. La un minut distanţă Nistor a şutat de la 18 metri dar puţin pe lângă. După alte două minute, acelaşi Nistor din lovitură liberă de la 16 metri, a ratat ţinta, balonul trecând la o palmă de vinclu porţii. Pe final de repriză gazdele au deschis scorul. Voiculeţ i-a pasat în careu lui Grigoraş junior, iar acesta din 9 metri a reluat în poartă. Era minutul 44. A fost primul gol marcat de Alex Grigoraş în Liga 1, reuşita fiind dedicată familiei sale. În partea a doua s-a jucat doar pentru că mai trebuia să se joace. Gazdele şi-au păstrat avantajul de pe tabelă, şi puteau majora diferenţa, dar Lemnaru a din 6 metri a trimis peste poartă. Ocazie uriaşă ratată. În fotbal de obicei ocaziile se răzbună, iar joi seara Petrolul putea da lovitura. Au fost două ocazii rarisime, ambele rezolvate de Lazar. Mai întâi a scos un şut de la 25 de metri, iar apoi acelaşi portar a rezolvat o fază grea în care s-a aflat faţă în faţă cu un adversar. S-a terminat 1-0, victorie care asigură cel puţin locul 8 la finalul actualului sezon pentru trupa lui Grig.

    Delegare dubioasă

    La meciul de joi seara, la una din tuşe a fost Cristi Nica. Comisia Centrală a Arbitrilor a dat chix cu această delegare pentru că asistentul este chiar din Ploieşti, adică din acelaşi oraş cu Petrolul. Norocul arbitrului a fost că meciul nu a fost unul în care să fie faze controversate.

    Ibeh, primul transfer

    Nici nu s-a încheiat sezonul în Liga 1 că deja oltenii au făcut o primă mutare pe piaţa transferurilor. Cerut de Petre Grigoraş în echipa cu care intenţionează să atace cupele europene anul viitor, John Ibeh a semnat un nou contract cu Pandurii. Atacantul a venit în iarnă de la Oţelul Galaţi şi a semnat pe şase luni cu echipa olteană. Acum, după câteva meciuri jucate în tricoul pandurilor, Grigoraş l-a cerut pe Ibeh pentru viitorul sezon. „Ne-am înţeles cu Ibeh pentru un sezon. Sper să ne ajute foarte mult”, a comentat preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: