spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertVictorie pentru linişte

    Victorie pentru linişte

    E timpul pentru o nouă victorie. Pandurii nu trebuie să se împiedice de CS Mioveni, aşa că Petre Grigoraş le-a trasat elevilor lui în vestiar misiunea care o au în această seară: victorie cu orice preţ. Un succes astăzi de la ora 21.00 ar face ca oltenii să fie poziţionaţi bine în clasament după şase etape, ceea ce până acum nu s-a mai întâmplat la Târgu-Jiu. Aşa că…la treabă băieţi să câştigaţi cu Mioveniul.

    Trei puncte importante

    CS Mioveni va juca astăzi la mica ciupeală. Un punct câştigat pe apărare sau trei pe contraatac. Chiar antrenorul oaspete. Ilie Stan de astăzi a anunţat tactica. „Pentru noi, şi să luăm un punct este bine. Important este să nu pierdem acolo. Sigur, ne avantajează şi un egal. Dar, ţinând cont că Pandurii au un lot valoros, au şi puncte mai multe adunate până acum, totul va depinde de modul în care vom aborda jocul”, spune Ilie Stan, tehnicianul Mioveniului.
    Însă, şi Petre Grigoraş are calculele lui. „Echipa trebuie să dea dovadă de determinare totală. Vrem să obţinem un rezultat favorabil, doar victorie, egalul este un eşec. Ne dorim o victorie pentru a rămâne în prima jumătate a clasamentului. Vin meciuri grele, cu Steaua, Astra, Gaz Metan sau U Cluj, toate cu ambiţii la locuri de cupe europene. Sunt jocuri foarte grele iar pentru a porni cu încredere în această serie de meciuri avem nevoie de victorie cu Mioveni”, spune Grig care completează apoi. „Cheia succesului e la noi. Dacă avem aceeaşi atitudine în teren ca şi la meciul cu CFR nu avem cum să nu câştigăm. Mizez pe forţa grupului. Trebuie să rămânem o echipă solidă, unită. Nu avem individualităţi care să facă diferenţa”, a mai spus Grig.

    Acesta se teme însă de forma unor jucători cu experienţă. „Ne aşteaptă un meci greu contra unei echipe cu un antrenor nou. Au şi patru jucători în lot care au câştigat campionate, deci sunt jucători cu experienţă care pot să creeze probleme oricărui adversar”, a mai declarat principalul pandurilor. Grigoraş îi cheamă pe fani şi la stadion pentru a fi alături de echipă. „Ora 21 e o oră care îţi dă plăcerea de a juca fotbal. Nocturna îţi dă o senzaţie plăcută. Decât să joci la ora 5 când te bate soarele în cap, mai bine joci la ora 20 sau 21. Acestea sunt orele potrivite pentru fotbal. Eu aş vrea ca toate meciurile să se joace seara de la 8 sau 9. Îi aşteptăm pe spectatori la stadion. Când joci fotbal alta e atmosfera. E plăcut. Nu sunt motive ca spectatorii să nu vină la meci. La ultimul joc a fost spectacol, iar fotbalul e pentru spectatori. Vreau ca lumea să vină la meci şi să ne încurajeze indiferent dacă suntem la bine sau la rău” a mai susţinut Grig.

    Noroc bun în Cupă

    Cei de la Pandurii au avut noroc la tragerea la sorţi a 16-imilor Cupei României. Gorjenii vor da peste cei de la Vişina Nouă, echipă de Liga a III-a de care nu au voie să nu treacă. „Abordăm meciurile cu încredere în Cupă. Vreau să urcăm cât mai sus în această competiţie, nu avem un obiectiv, dar vreau să ajungem cât mai departe. Trebuie să trecem de Vişina Nouă”, a declarat Grig.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: