spot_img
13.8 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertZeci de piloţi se întrec la Rânca! Campionatul de viteză în coastă...

    Zeci de piloţi se întrec la Rânca! Campionatul de viteză în coastă are loc în weekend

    raliu-ranca1Rânca găzduieşte în acest week-end Cupa Gorjului «Acasă la Brâncuși!», etapa a III-a din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop. Aproximativ 70 de piloţi din ţară şi din străinătate sunt aşteptaţi în Gorj pentru a-şi demonstra abilităţile la volan. În cele două zile de concurs, şoseaua va fi închisă traficului.

    Pasionaţii de viteză se întâlnesc la Rânca în acest week-end în cadrul Campionatului de Viteză în Coastă. Aproximativ 70 de piloți din țară și din străinătate se vor întrece în cadrul cursei de la Rânca. La competiția Cupa Gorjului «Acasă la Brâncuși!» și-a anunțat participarea și campionul Bulgariei, Lyuben Kamenov. Traseul are o lungime de cinci kilometri. Este cel de-al 17-lea an în care competiția se desfășoară pe Transalpina. Organizatorii raliului de la Rânca este Clubul Sportiv „Autocorex” din Târgu Jiu, Ministerul Tineretului şi Sportului şi Federaţia Română de Automobilism Sportiv. Sâmbătă vor avea loc recunoaşterile şi antrenamentele cronometrate, iar duminică sunt programate manşele de concurs. Fiecare dintre piloţi va trebui să plătească o taxă, iar cei care vor ocupa primele poziţii vor primi diplome, cupe, dar şi puncte în clasamentul naţional.

    Circulaţie restricţionată

    Reprezentanții Secţiei Naționale de Drumuri Târgu Jiu au anunţat că traficul pe cea mai înaltă şosea din România, Transalpina, va fi restricționat în acest weekend. Șoseaua va fi închisă sâmbătă, în intervalul orar 8.00-13.00, după care va fi redeschisă până la ora 14.00 și se va închide iar până la ora 19.00. De asemenea, DN 67C Novaci-Rânca va fi închis duminică, de la ora 8.00 până la 12.30, după care va rămâne deschis până la 13.30. Apoi, se va închide din nou până la 19.00. Participanții la trafic au fost informați în legătură cu restricţiile prin panouri aplicate la intrarea pe șosea.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: