3.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăActualitateAproape 1000 de angajaţi MAI au supravegheat alegerile prezidenţiale

Aproape 1000 de angajaţi MAI au supravegheat alegerile prezidenţiale

Aproape 1000 de poliţişti, jandarmi şi angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă s-au aflat ieri la datorie la alegerile prezidenţiale, astfel încât scrutinul să se desfăşoare în condiţii de linişte şi siguranţă.

La nivelul judeţului Gorj au fost amenajate pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, desfăşurate ieri, 327 de secţii de votare, acolo unde au fost mobilizate echipaje formate fie din polițiști, fie din pompieri sau jandarmi. Aproape 1000 de angajaţi ai MAI au asigurat paza şi protecţia locaţiilor în care au fost amenajate secţiile de votare. „Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj va asigură măsuri de pază şi protecţie la 200 secţii de votare din totalul celor 327, diferenţa de 127 fiind asigurate de lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă în care vor fi mobilizaţi 400 de poliţişti, 240 de pompieri şi 228 de jandarmi care vor asigura protecţia locului în care se vor organiza secţiiled e votare. Măsurile adoptate de IPJ gorj urmăresc o bună derulare a procesului electoral şi un mod de acţiune corect şi echidistant al poliţiştilor”, a declarat Cătălin Buşe, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.

Salvează o viață împreună cu jandarmii gorjeni, prin donarea de sânge!

0
Jandarmii gorjeni fac apel la populație să meargă, alături de ei, să doneze sânge. Criza...

Jandarmii gorjeni, între copii

0
Jandarmii gorjeni MAI aproape de copii! Astăzi, 07 noiembrie a.c., premergător sărbătoririi Sfinților Arhangheli Mihail și...

Găsit teafăr după mai bine de 24 de ore de la dispariție

0
Un bărbat plecat de la domiciliu a fost găsit de jandarmi, pe malul Gilortului, la...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!