spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăActualitate1000 de bilete împărţite gratuit, ieri, în Târgul Auto Succes

    1000 de bilete împărţite gratuit, ieri, în Târgul Auto Succes

    Numărul vizitatorilor în Târgul Suto Succes creşte de la duminică la alta. Ieri, vestita locaţie Târgul Auto a fost plină ochi cu mii de vizitatori care au profitat din plin de ziua liberă, iar în Târg au avut parte de o mega surpriză. Compania Succes şi conducerea Clubului Pandurii au oferit gratuit 1000 de bilete la meciul dintre Pandurii şi Concordia Chiajna, iubitorilor echipei lui Pustai, în ideea că vor fi cel puţin la fel de numeroşi, astăzi, pe Stadionul Municipal din Târgu-Jiu, la fel ca în îndrăgita locaţie Târgul Auto Succes.

    Nu există sector sau stand al târgului care să nu fie explorat de vizitatorii curioşi. Motivul este simplu, nu se ştie niciodată ce produse utile, de uz casnic şi cu diferite utilităţi ar putea găsi, iar câteva momente petrecute alături de cei dragi în târg, nu strică nimănui. Cel mai mare Târg Auto din Oltenia nu mai este de mult o noutate pentru cei care aleg să-i treacă pragul. Maşinile pe de o parte, pregătite la vânzare de comercianţi, dar şi accesoriile auto sau obiecte necesare în orice gpospodărie, de la ustensile de grădinărit până la încălţăminte şi mobilier descriu în câteva cuvinte tabloul unui târg care este nu doar variat ci şi accesibil la buzunar. „Eu găsesc acest târg foarte bine organizat, îmi plac condiţiile şi îmi place să vin, aici, ori de câte ori am ocazia. Nu ştiu întotdeauna ce voi cumpăra, dar vă spun că deja am făcut destule achiziţii, de la oale, la diferite accesorii pentru bucătărie şi grădină. Cum nu ni le permitem la preţuri piperate din magazine, alegem să venim aici, întrun târg al tuturor posibilităţilor”, a declarat o vizitatoare care a adăugat că este o microbistă şi iubeşte echipa Pandurii. “Eu nu am prins billet gratuit la meci, am ajuns mai târziu, dar nu asta contează, ci faptul că echipa are nevoie de susţinerea noastră, a tuturor. Eu sunt femeie, dar să ştiţi că iubesc echipa asta. Sunt de la ţară, ajung mai greu şi mai rar la stadion, dar sunt de părere că toţi cei care iubesc echipa asta ar putea să arate”, a subliniat femeia.

    Dintre miile de vizitatori care au călcat ieri pe porţile târgului, majoritatea au văzut în acţiunea de promovare a echipei reprezentative, Pandurii Târgu-Jiu, un lucru bun, lăudabil. „Eu cred că acţiunea de împărţire gratuită a biletelor nu poate fi decât benefică pentru toată lumea. Echipa care trece printro perioadă dificilă este susţinută, iar cei care se află azi aici şi iubesc Pandurii pot să o demonstreze, pentru că sunt invitaţi să o facă. Poate ar putea şi conducerea Clubului, organizatorii să facă mai multe. Sunt convins că dacă mergem mai mulţi este mai bine pentru moralul echipei, dar şi echipa trebuie să ne arate că joacă”, a declarat un alt vizitator.

    Pârvulescu: “Echipa are nevoie de sprijin!”

    Acţiunea de ieri din Târgul Auto Succes l-a avut în prim plan pe Eugen Pârvulescu, preşedintele executiv al Clubului Pandurii, cel care vrea să vadă echipa depăşind perioada mai dificilă în care se află. Sute de bilete au fost împărţite de oficialul de la Pandurii şi reprezentanţii Companiei Succes celor care iubesc şi respectă echipa, în schimbul promisiunii că biletele la meciul de astăzi de pe Municipal nu vor fi uitate pe noptieră, ci valorificate. De altfel, Eugen Pârvulescu speră ca pe stadion, numărul suporterilor să crească, pentru că echipa are nevoie de susţinere. „Echipa are nevoie de sprijinul publicului. O să recunoaşteţi acest lucru, după meciul ezitant din retur, dar meciul de la Giurgiu ne dă speranţa că ne putem reveni şi că alături de minunaţii noştri suporteri, în meciul de astăzi să aducem prima victorie din acest retur de campionat.Trebuie să recunoaştem, nu ne aflăm întrun moment favorabil”, a declarat Eugen Pârvulescu, preşedinte executiv Pandurii Târgu-Jiu.

    O pauză de fructe, legume şi băuturi răcoritoare

    La intrarea în Târgul Auto stau gata să fie cumpărate fructe şi legume proaspete. Pe primul loc în preferinţe se situează portocalele aduse tocmai de pe plantaţiile proprii din Grecia, coapte şi zemoase şi la preţ de producător. „Am mai cumpărat portocale de aici, sunt foarte bune şi gustoase şi merită banii. Eu profit din plin de promoţiile făcute”. Nu doar portocalele aşteaptă să fie cumpărate, ci şi produse Coca Cola la preţuri promoţionale spre deliciul copiilor. „Preţurile sunt accesibile în tot târgul, la toate produsele, ceea ce ne face să revenim”, a spus un vizitator. Cu siguranţă, târgul se va menţine asaltat de miile de vizitatori care nu au astâmpăr duminica şi vin cu plăcere în una din cele mai spectaculoase locaţii, care îmbină utilul cu plăcutul, eficienţa cu fineţea unor condiţii de invidiat.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: