spot_img
22.4 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăActualitate1000 de participanți la Flashmob-ul din Piața Prefecturii

    1000 de participanți la Flashmob-ul din Piața Prefecturii

    S-a dansat intens în Piața Prefecturii din Târgu Jiu. Aproximativ 1000 de elevi din liceele muncipiului au participa la flashmob-ul organizat de autorități cu ocazia Zilelelor Municipiului Târgu Jiu. Tinerii au gustat din plin momentul organizat special pentru ei, acțiunea fiind și anul acesta un succes deplin.

    Elevii au pornit din Parcul Central , au traversat Calea Eroilor oprindu-se în centrul orașului unde au și realizat coregrafia. „Toate liceele au participat la acest flashmob care este deja o tradiție a municipiului Târgu Jiu. Am încercat să spargem tiparele flashmob-urilor care se organizează la nivel național, tema fiind Centrenarul Marii Uniri. Am încercat să dăm un mesaj din partea tradițiilor noastre românești autentice. Ca în fiecare an cei care au devenit majori în ziua evenimentului au primit primit un dar”, a declarat viceprimarul Adrian Tudor.

    Elevii entuziasmați

    De departe, pe lângă publicul care a asistat cu zâmbetul pe buze la eveniment, cei mai fericiți au fost chiar participanții. Elevii s-au simțit bine și au dat tot ce a fost mai bun din ei pentru ca per ansamblu imaginea să fie una compactă. „E cea mai tare acțiune! Mă bucur că ne-a ieșit dansul, ne-am pregătit mult”, a declarat Andra, elevă a Colegiului Ecaterina Teodoroiu.

     
     
     
     
     
     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: