160 de bolnavi, îngrijiți de un singur medic

3
19

bolnav-spitalAproximativ 160 de bolnavi de la Centrele de îngrijire Suseni și Dobrița sunt îngrjiți de către un singur medic, care este nevoit să se împartă între cele două unități. În cadrul Centrului de îngrjire Suseni sunt internați 87 de pacienți cu diferite probleme medicale. Singurul medic al unității a plecat să lucreze în altă parte, iar conducerea a apelat la medicul de la centrul vecin.

„Pe statul de funcționare sunt prevăzuți doi medici. Am avut un singur medic și a participat la un concurs organizat la Direcția de Sănătate Publică și a plecat acolo să lucreze. În prezent, nu mai avem medic. Am găsit o soluție și am detașat pe o perioadă de două luni un medic de la o altă unitate“, a spus Stelian Luca, director al Centrului de Îngrijire Suseni.

Același medic trebuie să se ocupe și de bolnavii de la Centrul de îngrjire de la Dobrița. „Același medic, în zilele de joi și vineri, are obligația de asigura situația medicală a bolnavilor și de la Complexul de îngrijire și asistență din Dobrița“, a spus Corina Drăgan, purtător de cuvânt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here