spot_img
4.1 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăActualitate2000 lei cadou pentru persoanele care au vârsta de 100 ani

    2000 lei cadou pentru persoanele care au vârsta de 100 ani

    Persoanele care împlinesc vârsta de 100 de ani sau au împlinit-o până la această dată și locuiesc în municipiul Târgu Jiu vor fi sărbătorite, în premieră, de Primăria Municipiului Târgu Jiu prin Direcția Publică de Protecție Socială, în cadrul evenimentului intitulat: ”100 de ani de iubire, emoție și amintiri”. 

    Opt persoane, care au împlinit sau vor împlini această vârstă în perioada următoare, vor fi sărbătoriți de municipalitate. Aceștia vor primi și un cadou financiar din partea primăriei, în valoare de 2000 lei, un tort și o felicitare.
    Tot ce trebuie să faceți este să depuneți (personal sau un membru al familiei), o cerere în atenția primarului municipiului Târgu Jiu, însoțită de copia actului de identitate.

    Persoanele eligibile sunt cele care au cetățenia română, au domiciliul în Târgu Jiu și au împlinit 100 de ani de viață la momentul depunerii solicitării, sau îi vor împlini până la finalul anului în care fac cererea. Fiecare solicitant va primi un premiu în bani, o felicitare și un tort.

    ”Este nevoie de o cerere, din partea familiei sau din partea persoanei respective, adresată primarului municipiului Tg-Jiu, însoțită de copia certificatului de naștere din care să reiasă că are domiciliul în Tg-Jiu. Nu este neapărat să fi împlinit vârsta de 100 de ani, pot să împlinească această vârstă pe parcursul acestui an. Avem cunoștință despre faptul că trei persoane sunt născute în anul 1919 și cinci persoane în anul 1920. Așteptăm din partea dumnealor să facă această cerere să-i putem sărbători. Le vom oferi un cadou în valoare de 2000 lei, un tort și un buchet de flori din partea domnului primar” a declarat Alina Toader, șefa Direcției Publice de Protecție Socială, din cadrul primăriei Tg-Jiu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: