235 de angajați ai Petrofac Țicleni, CONCEDIAȚI înainte de Crăciun. Ce spune Popeangă

0
23

Societatea Petrofac Ţicleni a notificat Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj cu privire la desfiinţarea a 243 de posturi, opt dintre acestea nefiind ocupate. Politicianul Vasile Popeangă a declarat la un post de radio local că reprezentantul autorității locale din Țicleni i-a mințit pe angajații de la Petrofac.

Prins în timp ce fura produs petrolierAstfel, de la 23 decembrie, un număr de 235 de angajați vor fi concediați. Societatea Petrofac a mai notificat AJOFM Gorj cu privire la efectuarea de disponibilizări și în trecut, dar firma a renunţat la această solicitare. În cadrul societăţii Petrofac îşi desfăşoară activitatea 825 de persoane. Cei care vor fi concediați vor intra în baza de date a AJOFM Gorj și vor beneficia de cursuri de formare profesională gratuite, ajutor de șomaj. În perioada noiembrie-decembrie, sunt organizate următoarele cursuri de formare/recalificare profesională: cameristă, comunicare în limba germană, exlectrician întreținere instalații, expert achiziții publice, fasonator mecanic, lucrător în comerț, sudor.

Ce spune Popeangă

La un post de radio local, Vasile Popeangă, a declarat că fostul șef de la județ și primarul de la Țicleni le-ar fi promis petroliștilor că nu vor fi disponibilizați. „Vreau să le amintesc celor din Țicleni că au fost mințiți de primar și de Călinoiu, care s-au folosit de votul lor. După alegerile parlamentare, oamenii vor fi disponibilizați. Nu aș vrea să mai fie amăgiți că vor fi salvați. Radu Constantin îi face campanie mascată lui Ion Călinoiu. (…) Îmi fac datoria căci am informațiile pe mai multe surse. Mie îmi pare rău de oamenii din Țicleni. Sper ca instituțiile statului să își facă datoria, căci nu este ok ce se întâmplă la Primăria Țicleni”, a spus Vasile Popeangă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here