spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăActualitate8000 de examinări la permise în doar două luni!

    8000 de examinări la permise în doar două luni!

    Aglomerație mare la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Gorj. Aproximativ 8000 de gorjeni își doresc să devină șoferi în primele două luni ale noului an. Conducerea unității speră să facă față solicitărilor și spune că în 2018 un nou evaluator va ajunge în echipa de la Gorj.

    Potrivit programărilor existente, zilnic, angajații unității vor avea de examinat scris și practic 140 de candidați. Cele mai multe examinări sunt susținute pentru proba teoretică. „Avem programați în vederea obținerii permisului de conducere, în luna ianuarie și februarie, în jur de 60 candidati, zilnic, la proba practică și 80 candidați, zilnic, la proba teoretică. Sunt luni fără concediu și sperăm să facem față. Cred că din luna martie numărul de candidați o să scadă. În fiecare an în lunile martie, aprilie și mai sunt mai lejere din punct de vedere al examinării la proba teoretică, cel puțin”, a declarat Ştefan Ţacu, şeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Gorj.

    Un nou examinator

    În momentul de față, angajații unității sunt insuficienți în raport cu volumul de muncă. În acest sens conducerea serviciului face toate demersurile necesare pentru a mări echipa. „În fiecare an sper la mai bine, suntem în discuții avansate cu IPJ Gorj pentru a mai efectua cel puțin un transfer al unui lucrător în cadrul serviciului nostru” , a mai declarat Ștefan Țacu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: