Acasa / Actualitate / A câștigat în instanță despăgubiri de trei ori mai mari pentru un teren expropriat de construcția variantei ocolitoare

A câștigat în instanță despăgubiri de trei ori mai mari pentru un teren expropriat de construcția variantei ocolitoare

O femeie din Târgu-Jiu a câștigat în instanța de judecată despăgubiri de trei ori mai mari decât cele propuse de stat pentru un teren expropriat aflat în zona construcției variantei ocolitoare a orașului. Pentru o suprafață de peste 400 de metri pătrați, statul îi oferise o sumă de 11.000 de lei. Proprietara nu a fost mulțumită și a acționat statul în judecată.

„Este prețul de referință înregistrat din documentele de vânzare cumpărare“

Ion Tudor, șeful Secției de Drumuri Naționale din Târgu-Jiu, a precizat că sumele au fost stabilite ca urmare a unor documente ale notarilor publici: „Prețul la care s-au făcut aceste exproprieri este prețul de referință înregistrat din documentele de vânzare cumpărare la notarii publici. Au fost cetățeni care au susținut că terenul valorează mai mult și s-a adresat instanței de judecată că să stabilească prețul terenului. Compania este reprezentată de juristul de exproprieri de la Craiova, pentru că juristul nostru nu este specialist pe exproprieri. Hotărârea este trimisă la companie“.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*