A doua amânare în procesul fostului director al Diviziei Miniere de la CEO

0
12

Instanța de judecată a Tribunalului Gorj a amânat, ieri, pentru a doua oară procesul în privința fostului director al Diviziei Miniere din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO), trimis în judecată alături de mai mulți oameni de afaceri pentru abuz în serviciu. Sentința a fost amânată pentru data de 2 octombrie, dar instanța a mai stabilit un nou termen pentru deliberare, data de 10 octombrie.

În anul 2016, Daniel Antonie a fost trimis în judecată împreună cu alte persoane: Vasile Ghimişi, contabil la SDM, afaceriştii Florin Temelie şi Daniel Sever Giurcău, fratele şefului de la Protecţia Consumatorilor, Mădălin Giurcău. Prin firmele celor doi au fost achiziţionate truse sanitare de prim ajutor şi furtunuri pentru stingerea incendiilor.

Achiziții la prețuri supraevaluate

Potrivit DNA, în perioada octombrie 2013-martie 2014, Daniel Antonie, în calitate de director al Sucursalei Divizia Minieră din cadrul CE Oltenia, a dispus achiziţionarea la preţuri supraevaluate a unui număr de 272 furtunuri pentru stingerea incendiilor şi 170 truse sanitare de prim ajutor.

Din cauza problemelor cu legea, Daniel Antonie a trebuit să părăsească funcția de director.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here