A fost semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate a parcului industrial de la Bălești

0
291

A fost încheiat contractul pentru întocmirea studiului de fezabilitate în vederea înființării noului parc industrial din zona Bălești.

„Dintre toate ofertele pe care le-am avut am selectat-o pe cea care a societății care s-a angajat ca în termen de 30 de zile, cu rezerva ca documentele să-i fie puse la dispoziție, ceea ce vom face, ca studiul de fezabilitate să fie finalizat și predat către acționarul unic, astfel încât să facem pașii următori pentru a deschide și a deveni operaționali ca punct de lucru al Parcului Industrial din localitatea Bălești“, a precizat Eftemie Popescu, directorul Parcului Industrial Gorj.

Scopul studiului de fezabilitate

În baza studiului de fezabilitate, conducerea Parcului industrial Gorj speră să obțină aprobarea funcționării filialei de la Bălești. „Acest studiu de fezabilitate are două direcții. Una merge către Ministerul Dezvoltării, pentru a fi cotă parte în dosarul de documente în baza cărora Ministerul Dezvoltării să ne ofere titulatura de parc operațional, adică putem să funcționăm, închiria și construi, iar cea de-a doua direcție a studiului de fezabilitate o constituie prezentarea a ceea ce este nevoie pentru e exista, începând de la împrejmuiri și până la utilități“, a mai adăugat Eftemie Popescu, la o emisiune de la 1 Plus Tv.

Parcul industrial de la Bălești ar putea fi deschis până la sfârșitul anului

Eftemie Popescu speră ca parcul industrial de la Bălești să fie deschis până la sfârșitul anului: „Nădăjduiesc ca până la sfârșitul anului, punctul de lucru de la Bălești să fie operațional. Au fost întrebări și din partea unor societăți multinaționale și există o prospecțiune și din partea altor societăți transnaționale prin acționarul unic Consiliul Județean, prin domnul președinte Cosmin Popescu, care mi-a prezentat câteva dintre solicitările și condițiile cu care vin, pentru că va fi vorba de o negociere. Sunt și societăți locale interesate să vină în noul parc care va funcționa în localitatea Bălești“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here