A început distribuirea buletinelor de vot în secţiile de votare din municipiu

0
9

Începând de astăzi, la nivelul judeţului Gorj, va începe distribuirea buletinelor de vot, aferente celor peste 330 secţii de votare. Subprefectul Sorin Arjoca a declarat că graficul de execuţie este respectat întocmai, procesul de votare începând duminică dimineaţa, de la orele 7.

buletine de votReprezentanţii Prefecturii Gorj sunt în grafic cu pregătirile pentru alegerile locale, subprefectul Sorin Arjoca susţinând că începând din această dimineaţă se va trece la împărţirea buletinelor de vor către secţiile de votare. Primele buletine de vot vor ajunge la cele peste 50 de secţii de votare din Târgu-Jiu, urmând ca sâmbătă să ajungă la cele din teritoriu. „Vom distribui mâine dimineaţă (n.r. vineri) buletinele pentru municipiul Târgu-Jiu, pentru cele 56 de secţii de votare şi sâmbătă, începând de la ora 9, le vom distribui pentru restul judeţului. S-a emis ordinul prefectului cu graficul de distribuţie, suntem în grafic”, a declarat Sorin Arjoca, subprefectul judeţului Gorj.

Înainte cu o zi de alegeri, preşedinţii şi membrii secţiilor de votare sunt obligaţi să facă ultimele verificări şi să primească cererile pentru urna mobilă, urmând ca de la orele 20:00, secţiile să fie închise. „Preşedinţii şi membrii secţiilor de votare sunt obligaţi ca, cel mai târziu în data de 4 iunie până la ora 18.00 să fie la secţia de votare, urmând ca până la ora 20.00 să îşi verifice toate materialele şi în acelaşi timp dacă sunt solicitări să primească cereri pentru urna mobilă, urmând ca la ora 20.00, secţiile să fie preluate în pază de către structurile Ministerului Afacerilor Interne”, a mai precizat Sorin Arjoca. La nivelul judeţului Gorj există peste 330 secţii de votare, fiind tipărite peste 1,2 milioane buletine de vot. Aproximativ 600 de poliţişti, pompieri şi jandarmi vor asigura paza secţiilor de votare pe perioada desfăşurării alegerilor locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here