Acasa / Actualitate / A nins pe Transalpina. Drumarii au intervenit cu utilajele

A nins pe Transalpina. Drumarii au intervenit cu utilajele

Primii fulgi de nea au căzut pe Transalpina, în Munții Parâng. Ieri dimineață, pentru că zăpada începuse să se depună pe partea carosabilă, drumarii au acționat cu un utilaj cu lamă și au acționat material antiderapant. „S-a acționat cu material antiderapant și cu un utilaj cu lamă. Deocamdată se circulă în condiții specifice. Mașinile trebuie să fie echipate în mod corespunzător, dacă asfaltul este acoperit cu zăpadă“, a spus Cristi Tudor, reprezentant al Secției Drumurilor Naționale Târgu Jiu.

Circulația rămâne deschisă

Circulația pe Transalpina rămâne, deocamdată, deschisă. „Se circulă în mod normal, dar cu atenție pentru că asfaltul este umed. Așteptăm prognoza meteo pentru a vedea ce măsuri se impun“, a mai spus Cristi Tudor.

Dacă va ninge din abundență, se va lua măsura închiderii circulației pe sectorul de drum cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului, astfel că Transalpina nu va putea fi traversată.

Transfăgărășan – s-a dat startul la deszăpezire. Șoferii care merg în zonă, sunt rugați să fie echipați cu anvelope de iarnă! ❄❄❄

Publicată de Info Trafic 24 pe Duminică, 6 octombrie 2019

 

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*