3.6 C
Târgu Jiu
luni, noiembrie 28, 2022
AcasăActualitateÎn această noapte se dă startul campaniei pentru turul II

În această noapte se dă startul campaniei pentru turul II

În această noapte se dă startul campaniei electorale pentru turul II al alegerilor prezidenţiale. Autorităţile judeţene se declară pregătite să organizeze scrutinul electoral din 16 noiembrie şi speră ca alegerile să se desfăşoare fără incidente, aşa cum s-a întâmplat şi la primul tur.

Campania electorală pentru turul II al prezidenţialelor începe oficial în această noapte. Aşadar, susţinătorii celor doi candidaţi rămaşi în cursa pentru scaunul de la Cotroceni vor începe din nou lupta electorală în teritoriu, după ce în primul tur Victor Ponta şi Klaus Iohannis au primit cele mai multe voturi din partea românilor. Potrivit prefectului judeţului, Alin Văcaru, numărul secţiilor de votare va rămâne acelaşi, însă schimbări pot interveni în privinţa preşedinţilor sau locţiitorilor. „Campania, conform graficului de alegeri turul II, va începe pe data de 7, adică vineri. Joi noaptea la ora 12 va începe campania pentru turul II al alegerilor preşedintelui României. Vor rămâne aceleaşi secţii de votare, dar în această perioadă reprezentanţii partidelor politice mai pot cere schimbarea reprezentanţilor secţiilor de votare sau dacă unul dintre preşedinţii sau locţiitorii secţiilor nu şi-au desfăşurat activitatea aşa cum trebuie, Biroul Electoral Judeţean poate să ceară schimbarea acestora”, a declarat prefectului judeţului, Alin Văcaru. Prefectul a mai precizat că judeţul Gorj se află printre primele judeţe în ceea ce priveşte finalizarea numărării voturilor. „Nu au fost probleme, noi am fost pe locul trei la închiderea secţiilor, la centralizarea proceselor verbale, la ora 6 dimineaţa am fost gata cu absolut toate raportările, toate procesele verbale, inclusiv buletinele de vot au fost transferate la Judecătoriile de la Novaci, de la Cărbuneşti, de la Târgu-Jiu şi de la Motru”, a mai declarat Alin Văcaru.

BEC a anunțat rezultatele finale de la alegerile prezidențiale

0
Biroul Electoral Central a anunțat astăzi rezultatele finale de la alegerile prezidențiale. Candidatul Partidului Naional...

PSD a câștigat alegerile în Gorj. Weber: Cel mai bun scor obținut la Gorj într-o astfel de campanie electorală.

0
PSD a câștigat, din nou, la Gorj. Liderul organizației județene susține că echipa mobilizată a...

Mimetism marca PSD

0
Cei mai mari producători de zgomot din PSD, cei care au avut întotdeauna pretenții la...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!