Acțiuni de defrișare a arborilor din zona drumurilor naționale

0
13

Vremea rea și zăpada sunt principalele motive pentru care lucrătorii Secției de Drumuri Naţionale Târgu Jiu au început lucrările de defrişare în zona drumurilor naţionale, unde se află arbori îmbătrâniţi sau crengi care s-ar putea prăbuşi pe carosabil din cauza greutăţii zăpezii sau a vântului puternic. Primele lucrări au avut loc de-a lungul DN 67 D, în localitatea Arcani. Activităţile fac parte din programul de pregătire de iarnă a şoselelor naţionale şi se execută cu personal propriu din bazele Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu Jiu.

Drumarii au executat în ultimele două zile şi reviziile primare la lucrările de artă de pe raza Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu Jiu. Toate podurile mari şi podeţele de pe drumurile naţionale au fost verificate. Specialiştii au dorit să vadă dacă sunt construcţii afectate în urma cutremurului de 5,8 grade pe scara Richter, produs în ţara noastră şi care s-a resimţit într-o oarecare măsură şi în judeţul Gorj.

Aceștia au verificat și toate podurile mari şi podeţele de pe drumurile. Specialiştii au dorit să vadă dacă sunt construcţii afectate în urma cutremurului de 5,8 grade produs în ţara noastră şi care s-a resimţit într-o oarecare măsură şi în judeţul Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here