Acasa / Actualitate / Acuzaţii de abuz în serviciu şi trafic de influenţă pentru Robert Filip! Jurista spitalului din Rovinari a depus plângere la Poliţie!

Acuzaţii de abuz în serviciu şi trafic de influenţă pentru Robert Filip! Jurista spitalului din Rovinari a depus plângere la Poliţie!

spitalul-rovinariJurista Spitalului Orăşenesc Rovinari face acuzaţii grave la adresa primarului Robert Filip şi a lui Adrian Murea, managerul unităţii spitaliceşti. Narcisa Drăguţ Ilie susţine că este la un pas să îşi piardă locul de muncă, după 13 ani de activitate în cadrul instituţiei medicale, pentru că ar fi îndrăznit să îl contrazică pe edilul din Rovinari. Disputa ar fi izbucnit spontan, iar acum s-a decis detaşarea juristei la primăria din oraş. După incident, angajata spitalului spune că a depus plângere la Poliţie pentru abuz în serviciu şi trafic de influenţă. În tot acest timp, cei acuzaţi, Robert Filip şi managerul Adrian Murea, susţin că nemulţumirile juristei sunt nefondate şi că detaşarea se va face în interesul celor două instituţii implicate.

„Am avut probleme doar datorită faptului că sunt un om corect”

Narcisa Drăguţ Ilie, jurista spitalului din Rovinari, declară că s-a ajuns în această situaţie pentru că nu a vrut să respecte dispoziţiile date de actualul primar din Rovinari, în defavoarea legii. „Joi am avut o discuţie telefonică cu domnul primar, în care mi-a solicitat detalii privind baza legală de scoatere la concurs a unor posturi de îngrijitor curăţenie. Mi-a spus să îi explic eu de ce nu am solicitat avizul Primăriei Rovinari. I-am spus că, potrivit legislaţiei în vigoare, avizul este prevăzut doar pentru şefii de secţii, medici şi farmacişti, iar pentru îngrijitorii de curăţenie nu este stipulată o lege şi nu există o hotărâre de Comitet Director dată în acest sens, o hotărâre de Consiliu Local sau o dispoziţie a primarului, astfel că nu s-a solicitat acest aviz (…) Bineînţeles că modalitatea sa de exprimare a fost în mod imperativ şi mi-a spus: «Doamnă, de acum încolo faceţi numai ce vă spunem noi!». Eu am avut şi în trecut probleme doar datorită faptului că sunt un om corect şi respect legislaţia şi i-am spus că o să fac doar ce spune legea. Bineînţeles că imediat au apărut ameninţările şi mi-a spus că în situaţia în care nu se vor respecta dispoziţiile dumnealui, vor pleca de la portar până la manager. Atunci i-am spus că aceasta este o instituţie publică şi salariaţii nu pleacă atunci când vrea primarul, ci dacă sunt motive temeinice”, a precizat Narcisa Drăguţ Ilie.

„De zeci de ani au făcut ei regulile în aceste instituţii”

robert-filipPrimarul Robert Filip susţine că sunt simple poveşti acuzaţiile juristei şi că aceasta nu a înţeles circumstanţele în care s-a solicitat detaşarea sa. „Astea sunt nişte poveşti pentru copii de clasa întâi. Primarul este îndreptăţit să formeze o echipă de lucru pentru a merge totul într-un ritm bun, asta fac eu în momentul de faţă. Poate să fie un om înlocuit cu alt om, nu este niciun fel de problemă. Nu are nicio legătură cu faptul că este cineva căruia nu îi convine că de zeci de ani au făcut ei regulile în aceste instituţii. Până la urmă suntem în slujba oamenilor. Relaţiile ar fi destul de dubioase acolo, la spital. Mie nu îmi place scandalul şi cancan-ul. Eu vreau să îmi fac treaba atâta timp cât o echipă de lucru nu corespunde, mai ales că au nişte plângeri pe la Poliţie, sunt nişte lucrări plătite, recepţionat şi nefăcute. Este liberă să îmi facă plângere, doar că să nu mă apuc eu să fac plângeri. Este perfect legal că se mută un om în altă parte, pe mine nu mă interesează să dau afară pe nimeni, nu asta este treaba mea să creez conflicte între aceşti oameni”, a declarat Robert Filip, primarul oraşului Rovinari.

Implicat în întreaga poveste ar fi fost şi managerul Adrian Murea. „Am fost chemată de domnul manager şi mi-a spus: «Doamnă, am ordin de la domnul primar ca până luni să dispăreţi din această unitate». L-am întrebat care sunt motivele pentru care vor să dispar, mai ales că activitatea mea este complexă în această unitate, am încercat să îi explic toată activitatea mea şi mi-a zis : «Doamnă, i-am spus la primar că e timpul prea scurt şi că nu pot să scap de dumneata aşa repede şi primarul mi-a trimis o dispoziţie să te detaşăm la ei şi vor avea ei grijă să te dea afară». Eu l-am întrebat cum pot să detaşeze singurul jurist din unitate, implicat în o mie de activităţi, având în vedere că orice decizie pe care o luaţi trebuie să fie doar în interesul instituţiei. Primăria are trei jurişti, cine va prelua activităţile mele? Domnul manager a spus că a luat legătura cu avocaţii săi şi vine cu propunerea ca eu să accept să fiu detaşată, primăria să mă concedieze, după care dumnealui o să mă ajute cu avocaţii lui să mă întorc înapoi. Nu-mi venea să cred ce aud, parcă eram în filmele SF. I-am spus că nu se justifică detaşarea şi mi s-a adresat pe un ton care m-a şocat. Mi-a zis: «Băi femeie, nu pricepi că ăştia vor să te execute!?». I-am spus că pricep acest lucru, dar nu înţeleg de ce execută ordine pe lângă lege. Mi-a spus că dacă nu plec eu o să fie nevoit să plece el (…) Sunt corectă şi deranjez…eu am depus o plângere penală împotriva dumnealui (n.red- a primarului) pentru abuzurile pe care le face. Am depus-o la comandantul Poliţiei Rovinari pentru presiuni, abuz în serviciu şi trafic de influenţă. O să fac şi o plângere la DNA”, a mai declarat Narcisa Drăguţ Ilie.

Managerul neagă că ar fi avut asemenea discuţii cu jurista

Adrian Murea susţine că din moment ce s-a cerut detaşarea nu avea cum să se opună, actul fiind realizat în interesul celor două instituţii de stat. „Eu i-am spus că am primit o solicitare pentru detaşarea dânsei şi că este o măsură temporară. I-am spus că eu nu pot să nu respect regulile generale, eu nu pot să mă opun. Poate nu am o exprimare prea elegantă, dar nu este vorba de nicio executare a nimănui. Sper să îşi facă treaba cum trebuie şi să fie totul bine. Am înţeles că este susţinută de cineva de aici, nu mai dau nume. La noi nu a dovedit spirit de echipă, pe mine m-a pus în situaţii delicate. Mai multe nu are rost să spun că lucrurile sunt interpretabile”, a spus Adrian Murea, managerul Spitalului Orăşenesc Rovinari.

Jurista este hotărâtă să nu accepte detaşarea, fiind convinsă că dacă o va face, primăria va dispune, ulterior, să fie concediată.

25 comentarii

 1. Este cel mai corect si competent om pe care l-am cunoscut. Pacat, ca se doreste acest lucru.. Pai asta e problema, ca exista o plangere penala pentru ca la raportul de garda fostul manager Talaba a spus ca a sesizat impreuna cu jurista achizitii fictive. Problema sunt achizitiile publice, concursurile etc
  Noi cunoastem oamenii acestui spital, dl Manescu este de asemenea corect. Daca au efectuat plati fara sa se faca achizitiile e treaba lor. Sa raspunda cine a semnat pe ordinele de plata.
  Am auzit la colegi ca e o problema si acum legata de achizitii. Cei de la primarie au ales firmele iar dl Manescu nu a fost de acord.

 2. Achizitii cu dedicatie pentru a achita lipitorii de afise din campania trecuta si viitoare.Normal ca se fac presiuni …doar nu credeti ca cei care au facut campanie vor murii de foame.Murea cercetat penal….primarul in necunostiinta de cauza incearca sa recupereze banii investiti in campanie…va dati seama ce v-a iesi….duba DNA la poarta si hopa sus…tinete tare juristo…

 3. Vii .. juristii..resursele umane cu sefii de sectie ati facut legea cum ati vrut. ..acum cind vi s a tăiat avântu faceți pe lovite în aripa… voi care ati fost părtaș la neregulile făcute. ..Va dați îngeri. ..duceți va la sapa dacă nu va convine… juriști și economiști făcuți la spiru haret sau la ID pe la cine știe ce facultăți private. Ați fost părtaș cu sefii de sectii la pensionari fără decizie de pensionare…la tg jiu nu mai vb… mai mari nereguli ca acolo nu se gasesc

  • Sorine si la facultatile private di Romania se invata carte…Incearca sa treci si tu pe acolo ,dar vezi ca fara diploma de bacalaureat nu prea merge

 4. sorine tu ai fost la gradinita si ai ramas acolo?!….vorbeste romaneste si da exemple clare nu divaga in aiureli…dar e un pic cam greu ptr.tine….

 5. Domnule primar Filip,pentru ce vă trebuiește al 3-lea jurist în primărie? Să înțelegem că cei 2 pe care îi aveți sunt incompetenți sau sunt depășiți de spețele pe care primăria le are pe rol în instanțe ? Încercați să formați o echipă viabilă în primărie prin destabilizarea altei instituții din subordinea dumneavoastră? Va rog să mă scuzați dar într-o echipă nu ritmul contează,ci coeziunea membrilor acelei echipe,felul lor de a se completa unul pe celălalt,liderul informal ce trage echipa înainte,o impulsionează pentru a obține rezultatele dorite.Ritmul îl folosim la muzică ,fotbal,dans și alte activități populiste.Un om nu poate fi înlocuit cu alt om așa bătând din palme,se pot rotii doar în cadrul aceleias echipe pentru a se obisnuii cu multiplele cerințe ce se ivesc în activitate.În instituții nu se fac reguli…ele sunt impuse de cadrul legal (poate doar la primărie la dvs )dar vă sfătuiesc foarte serios să respectați legile române aceleași pe care oamenii care v-au ales le respectă zii de zii și porbabil dvs le încălcați ceas de ceas înlocuindu-le cu REGULI VERBALE.Referitor la afirmația dvs că “până la urmă sunteți în slujba oamenilor” GREȘIȚI FUNDAMENTAL ÎN PRIMUL RÂND SUNTEȚI ÎN SLUJBA OAMENILOR…cam de prea puțin timp sunteți primar și a-ți trecut oamenii la urmă.Mă întreb anul viitor vor mai exista acești oaneni sau îi veți transforma în niște sclavi pe plantația dvs?În final dvs. va doresc un mandat cât mai scurt pentru a avea timpul după aceea să reflectați asupra prostiilor pe care le afirmați. Domnului manager Murea îi comunic pe această cale să fixeze foarte bine unde este poarta pentru a nu pierde mult timp la plecarea din unitate.Ar fi bine să învețe și să respecte programul de lucru al unității la conducerea căreia a fost numit de primar.(ne-am întâlnit la cumpărături la supermarket când practic ar fi trebuit să fie la cârma instituției).Domnule manager să băgați bine la cap…”maieul este mai aproape de piele decât cămașa” așa că interesul dvs vis a vis de instituția spitalicească era să țineți jurista pe post și să va folosiți de experiența ei la maxim.Dar se pare că incompetența și servilismul de care dați dovadă față de primar au avut întâietate.Va doresc și dvs că și primarului un mandat foarte scurt,de ordinul zecilor de zile.

 6. Achizitiile publice sunt problema primarului. Felicitari d-nei jurist si d-lui Manescu ca pun dop la robinet. Pacientii acestui spital stau in frig si pe acest primar il intereseaza concursurile din spital. Acesti oameni respecta legea nu fac regulile . Regulile vrea sa le faca primarul pe langa lege.
  Are echipa perfecta acum d-ra Olau Mihaela care sta cu capul plecat ca sa stea director si directorul medical care este foarte slaba.
  Acest manager este o catastrofa , se face de ras cu fiecare cuvant pe care il scoate din gura.

 7. Si pe ce post o aduci? Ai post in Statul de functii de consilier juridic – personal contractual? Ca toate sunt functii publice nu contractuale.
  Daca nu poti sa-i schimbi felul muncii cum justifici aducerea ei in Primarie? La ce iti foloseste? I-ai citit fisa postului? Ce scrie acolo, aia o sa faca. Nu o poti modifica. Si nu o poti da afara ca nu e angajata ta.
  Doamna este angajata Spitalului nu a Primarului.
  Ai cerut aprobarea detasarii in Consiliul local? Dar nulitatea numita in functia de manager a solicitat aprobare la Consiliul local care are in administrare spitalul? Daca nu a cerut, a belit o .
  Trebuie sa intelegi ca Primarul nu are in subordine spitalul. Consiliul local are in administrare spitalul.
  Doamna este probabil singurul angajat prin concurs “pe bune” din spitalul ala. Dar tu nu ai de unde sa sti, pentru ca tu nu ai dat in viata ta un concurs. Tu ce meserie ai? Ai o meserie? Oamenii te au ales Primar nu Imparat, sau Rege , sau Stapan. Nici Director de spital . Asa ca nu e treaba ta ce fac angajatii spitalului. E treaba directorului. Iar angajatii trebuie sa faca ce scrie in fisa postului nu ce vrei tu ca nu sunt angajatii tai sau ai altcuiva din primarie. Apropos, pe ala de unde l ai mai adus manager ? Cum l-ai pus manager interimar ? Lucra in spitalul asta? Sti cine raspunde de toate tampeniile pe care le face urmare a incompetentei de care da dovada zilnic? Cine l-a numit in functie. Adica Tu. Tu raspunzi.
  Si i-ai mai luat si singurul om competent care il putea ajuta.

  • Ai dreptate alegatorule , numai ca Goe chiar e stapanul absolut al orasului ! Consilierii locali stau in genunchi in fata familiei Filip ! Si nu de acum ci de vreo 12 ani ! Iar in primavara ALEGATORII stiau asta si totusi …Daca stam cu capul plecat ne meritam soarta !

 8. BAI CONDUCATORII SULII cititi C.muncii, detaserile nu se pot face fara acordul persoaneii,fiind vorba de entitati diferite.Pune-ti dracului mina si cititi legea ca dupa cite vad, jurista stie carte.Sau va cheama tatii vostri la ei.

 9. Acuzatiile nu sunt grave,sunt realiste pertinente si punctuale,dar primarii au piele de toval si lasa timpul sa stearga actiunile lor nefaste.Inainte de dezbaterea acestei situatii ar trebui sa aruncam o privire in spital sa vedem intrebuintarea chibzuita a fondurilor alocate de primaria Rovinari,sa intrebam angajatii acestui spital despre verticalitatea si impartialitatea doamnei juriste,despre probitatea morala si corectitudinea de care da dovada in relatiile de serviciu,acei oameni care nu au de pierdut functii(in comitetul director),ci doar locul de munca printr-o viziune ingusta a managementului institutiei.Spitalul din Rovinari este printre putinele spitale aflate in subordinea autoritatilor locale care au 4 standarde de calitate implementate real nu pe ochi frumosi.Nu ar trebui sa uitam ca la obtinerea acreditarii spitalului de catre Autoritatea de Nationala de Management al Calitatii in Sanatate doamna jurista a fost cea care “s-a batut ca o leoaica in apararea puiului” pentru fiecare indicator din listele de verificare raspunzand prezent in toate situatiile ce necesitau clarificari suplimentare.Propun pe aceasta cale o dezbatere televizata cu tema PRIMAR versus JURIST din care opinia publica sa-si poata da seama in favoarea cui inclina balanta zeitei Themis.Parerea mea este ca balanta se va inclina foarte repede in favoarea doamnei jurist.

 10. Era si momentul ca cineva sa sparga ,,cochilia” filipeasca ce a ingenuncheat populatia rovinariului.Pacat ca acest lucru se intampla intr-o institutie publica, singura ramasa in oras, restul fiind transformate in societati comerciale gestionate de familia FILIP & COMPANY.Pacat ca doi oameni de rand, salariati in acest spital vor suferii din cauza ca NU VOR sa faca PUSCARIE pentru acesti intrusi ai societatii ce si-au cumparat locurile in scaunele din fata…Pretul biletelor…vor fi recuperate in cel mai scurt timp…cum?!!,,,cu LICITATIILE pe care juristul si responsabilul achizitiilor nu sunt de acord sa le faca cu INCALCAREA LEGII….BRAVO ROMANI…BRAVO FRATILOR….aveti taria sa infruntati o caracatita de inselaciune si dispret ….unde sunt organele abilitate sa cerceteze lucrurile expuse de acesti oameni de rand…????…dl Manescu a ramas asa cum il stiam ….un om corect si vertebral..pe d-na jurist nu o cunosc insa am auzit numai lucruri bune…

 11. Sunt un cetatean al orasului insa nu pot sa cred ca se poate intampla asa ceva. Am votat acest primar dar sincer imi pare rau. Am auzit de la o cunostinta care lucreaza la spital cat s-a muncit pentru acreditatea acestui spital
  Cum poti sa te comporti asa cu acesti oameni, tu Primar ce te crezi. Ce mafiot ai pus sa conduca spitalul, doamne. Daca mai vreti oameni buni spital ar trebui sa reactionam la aceste abuzuri. Am fost internata in spital si am plecat mai repede ca muream de frig. Asta nu il deranjeaza pe Primar doar avizul pentru concursuri?

  • Stati linistita doamna ca avem in Consiliul de administratie al spitalului un frizer. Ce o avea comun cu medicina nush. Da de tusn….va rade!

 12. Sunt de serviciu si sunt socat de ce citesc. Pe acest primar il intereseaza concursurile ? Ce mai primar avem, ne meritam soarta. Iar managerul ala e un corupt. Cititi coruptia.ro Asta sigur ajunge la puscarie.

 13. Un hot tot ca tatal sau, numai moartea ii mai opreste pe acesti borfasi din furat in Romania

 14. Daca de putin timp a fost doliu la primarie, haideti sa punem cruce si pe spital! De ce? Pentru ca spitalul se va inchide! Cu noul manager, care este cam aerian,dar il inteleg putin pentru ca este in perioada de acomodare; cu domnisoara director ec. Olaru Mihaela care si-a facut ucenicia la ceasonicarie si cu ”iubita” doamna director medical Ivanescu, care pare vesnic indragostita, asa ceva se va intampla. Jurista este o veriga importanta in conducerea acestui spital, daca v-a lipsi o piesa din sistem, totul se defecteaza. Sau poate ca vrea domnul primar s-o ia pe jurista ca angajata personala fiindca este prea competenta si cunoaste legea! Doar are bani s-o plateasca! Si pe viitor sa faca din spital cateva standuri comerciale, pentru ca poate vrea mai multe!

 15. Bravo d-nei jurist si d-lui de la achizitii pentru pozitia pe care au adoptat-o ! Este inadmisibil ce se intampla de cand acest individ a ocupat scaunul de primar…..se stie cum….
  Pana cand o sa acceptam sa traim in cloaca asta de mafioti, hoti, mincinosi ??? In loc sa apreciezi ca ai un om pe care te poti baza in Spitalul Rovinari, un om care a lucrat noptile si week-endurile acolo pentru a obtine acreditarea spitalului, timp in care ceilalti angajati nici nu stiau cu ce se mananca acreditarea…sau ce inseamna!
  Am avut ocazia sa o cunosc pe doamna jurist si credeti-ma este un om deosebit de corect, drept, sincer, competent, capabil. Nu am intalnit pana acum o persoana atat de documentata si de implicata in activitatea unui spital. Se doreste plecarea ei tocmai pentru ca sta in calea achizitiilor ilegale, a contractelor atribuite la fini si cumetrii etc. Normal ca mai intai iti pui in functiile cheie rudele si apoi treci la operatiunea de delapidare, furt din banii statului, contracte ilicite, concursuri unde intra cine trebuie…etc
  LUCRURILE SUNT FOARTE CLARE ! MAFIA FUNCTIONEAZA IN GORJ …SI CHIAR FOARTE BINE ! UNDE SUNT ACUM INSTITUTIILE ABILITATE ALE STATULUI? DE CE NU SE AUTOSESIZEAZA LA ASEMENEA ABUZURI SI LA TRAFICUL DE INFLUENTA DEMONSTRAT? Pana cand vom asista la mazilirea oamenilor competenti si la inaltarea in posturi cheie a nonvalorilor, a nulitatilor care nu au habar de lege? care nu au competente…
  LUATI ATITUDINE DOMNILOR ANGAJATI IN SPITALUL ROVINARI SI IN PRIMARIE, ALTFEL VA MERITATI SOARTA! RUSINE!
  SUSTIN POZITIA D-NEI JURIST ILIE DRAGUT NARCISA SI O INCURAJEZ SA NU SE LASE PANA CAND ACESTI MAFIOTI NU VOR RASPUNDE PENTRU FAPTELE LOR PENALE!

 16. De ce nu sunteti in fata spitalului dragi colegi ? Doar stiti cu totii munca acestui om ca sa stea spitalul in picioare. Stai cu capetele plecate de frica. Ce sa va faca acest incult de primar. Unde este sindicatul reprezentativ din spital ? ,, Iubita,, mai poate dormi noaptea cand a votat ca spitalul poate detasa juristul ? Cand omul asta a facut toata treaba directorului medical ? Este normal singurul om de la achizitii sa fie amenintat pe achizitii cu preturi foarte mari?
  De ce nu spuneti cum stati in frig ?
  Banii se duc la altii si spitalul moare incet.
  O sa vedeti consecintele !

 17. Felicitări celor doi pentru atitudine. Tot spitalul ştie despre matrapazlâcurile care se întâmplă acolo.Nu fiți laşi, luați atitudine . Inclusiv reabilitarea a fost cu implicarea firmelor lui Crăc ginerele lui Filip.Susțineți-vă colegii. Dacă pleacă şi Dumitrelea spitalul e mort.Se închide.

 18. Sunt indignata de ceea ce i se intampla juristei ! Cum reusiti dragi angajati ai Spitalului Rovinari : medici, asistente, infirmiere, personal Tesa, mai ales DIRECTORUL ECONOMIC, DIRECTORUL MEDICAL sa stati si sa luati parte(prin lipsa de atitudine ) la eliminarea juristului din spital fiindca sta ca un ghimpe in calea intereselor ilegale ale managerului si primarului ??? Cum poate directorul economic sa doarma sau sa mai dea ochii cu colegii cand toata lumea stie ca jurista asta a facut toata munca in spital, si ea voteaza pentru detasarea juristei !!! incredibila nesimtire !!!..cum poate directoarea medicala sa se suporte cand jurista i-a facut mereu lucrarile ca ea sa isi pastreza scaunul si functia??? chiar nu va e rusine??? va place sa luati pozitia de ghiocel cand altii sunt executati? o sa va vina randul negresit…e o roata care se invarte, aveti impresia ca daca stati acum si acceptati si votati eliminarea juristei nu vi se va intampla acelasi lucru in viitorul apropiat??? va complaceti in cloaca asta cand voi ati ajuns unde sunteti acum datorita juristei care a muncit zi si noapte pentru voi toti? La Rovinari acreditarea spitalului s-a obtinut datorita unui singur om si acela este jurista, fara ea erati morti de mult !
  DE CE NU LUATI ATITUDINE ANGAJATI AI SPITALULUI ROVINARI? VRETI SA FITI SCLAVII PRIMARULUI? VA LIPSESC DOAR LANTURILE DE LA PICIOARE PT. CA DIN POZITIA PE CARE O AVETI ACUM “STAND ASCUNSI SI CU CAPUL PLECAT” REIESE ORICUM CA ACCEPTATI SA FITI SCLAVI !!!
  DOMNILOR DOCTORI, DVS CARE AVETI UN JURAMANT DEPUS SI AR TREBUI SA FITI CORECTI SI DREPTI DE CE NU VA REVOLTATI? CE POATE SA VA FACA PRIMARUL MAI PRESUS DE LEGE SI DE CONSTIINTA DVS??? IESITI DOMNILOR SI REVOLTATI-VA, INTRERUPETI MUNCA, CHEMATI TELEVIZUINILE SI DNA-UL SA VADA CE SA INTAMPLA IN SPITAL !!! ASISTENTELE CARE STIU IN CE CONDITII LUCREAZA DE CE TAC? CUM PUTETI DOMNILOR SA FITI IMPASIBILI?
  ASTEPT SI SPER SA VAD CA LUATI ATITUDINE SI CA NU LASATI MAFIOTII SI HIENELE SA ISI DUCA LA CAPAT PLANURILE DE ELIMINARE SI EXTERMINARE A OAMENILOR CORECTI SI MUNCITORI ! CAT O SA MAI STAM SA ACCEPTAM BATAIA DE JOC SI HOTIA IN ORASUL ASTA?

 19. E de groaza cu hotia si coruptia din Gorj . Pana nu moare cineva nu intervine nimeni.
  Dar fata asta este puternica si desteapta. O sa lamureasca lucrurile. Sunt convinsa.

 20. AM VAZUT CA JURISTA SPITALULUI A CASTIGAT PROCESUL.

  BRAVOOO!!!!!!!!!!!

  TE ASTEPTAM CU DRAG .
  STIAM CA ACESTA ESTE REZULTATUL . ESTE UN OM PREA DESTEPT SA NU POATA DEMONSTRA ABUZURILE.
  AVEM MARE NEVOIE DE ACEST OM.
  DE CAND NU MAI ESTE IN SPITAL NU S-A MAI FACUT NIMIC .

 21. Am citit in Gorjeanul despre revenirea dnei Narcisa . Acum organele de urmarire penala sa isi faca treaba . Dar cum e mafia in Gorj …….. De asta se judeca in alte parti pentru ca oamenii pot demonstra influenta politica in justitie . Cum de in alte parti dreptate se vede iar in Gorj nu ?

 22. Sper ca oamenii din Rovinari sa vada abuzurile acestui ,, primar,, de 2 lei. si sa nu il mai voteze. L am votata dar imi pare rau.
  CUM SA TE RAZBUNI PE NISTE OAMENI DOAR CA NU VOR SA SEMNEZE NISTE ILEGALITATI. E LIMPEDE CA ACESTI OAMENI AU AVUT DREPTATE, CA AU CASTIGAT IN INSTANTA .
  BRAVO OAMENI BUNI !!!! ATI DEMONSTRAT CA DREPTATEA INVINGE . DACA TOTI AR LUA ATITUDINE ASA, CORUPTII S-AR TEME NITEL.
  TREBUIE SA SCAPAM DE ACEST PRIMAR !!!!!!!!!!!! SA FIE TAXAT LA VOT !!!!! NU MERITA SA NE REPREZINTE UN ASEMENEA INDIVID.
  PARCHETUL SE AUTOSESIZEAZA SAU DOARME ? A AJUNS FILIP CU URECHILE LUI SI PE ACOLO ?

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*